Nieuws

Social Talk: Paralympische Spelen

Vier keer per jaar organiseren wij een inspirerende Social Talk over actuele onderwerpen. Vorige week vond de tweede editie van dit jaar plaats en stond volledig in het teken van de aankomende Paralympische Spelen. Diverse gastsprekers, waaronder Claire Petit, Paul Toes en Esther Vergeer, deelden hun indrukwekkende verhalen en ervaringen. Ook organisaties als Uniek Sporten en initiatieven zoals “Niemand Buitenspel” kwamen aan bod. Deze bijeenkomst was een prachtige mix van motivatie, doorzettingsvermogen en inclusiviteit. Mis de volgende editie niet en blijf op de hoogte van ons aankomende thema!

Read More »
DJ Bobo en MC Perez achter de draaitafel op ADE

De Special Social Club tijdens ADE

Op zondag 22 oktober vond een evenement genaamd ADE HANGOVER plaats in het Treehouse op de NDSM Werf, met optredens van diverse DJ’s. De avond was gevuld met muziek, dans en memorabele momenten, waarbij de zaal in slechts enkele minuten volledig gevuld was. De focus lag op toegankelijkheid voor mensen met fysieke en verstandelijke beperkingen, met als doel een wereld te creëren waarin niemand wordt beoordeeld op basis van hun beperking. Artiesten en bezoekers deelden positieve ervaringen over deze inclusieve benadering, en AT5 documenteerde het evenement in een video voor een bredere kijkervaring.

Read More »

Deelname Utrecht Singelloop – doe jij mee?

Op 1 oktober rent De Special Social Club weer mee met de Utrecht Singelloop. Met een grote groep vrijwilligers en deelnemers willen wij laten zien dat iedereen mee kan doen aan een regulier sportevenement. Beperking of geen beperking, iedereen is welkom om mee te rennen namens de Special Social Club!

Read More »

Het DJ team in Paradiso Amsterdam!

De Special Social Club treedt op in Paradiso! We hebben een te gekke samenwerking met Paradiso. Het DJ team, DJ Bobo en MC Perez, zullen optreden. Er zijn verschillende artiesten aanwezig. Het is een geweldig concert, toegankelijk voor iedereen!

Read More »

Feestteam in Rotterdam! Iets voor jou?

Een dansvloer waar iedereen zich veilig en zichzelf voelt, waar je gezien wordt en waar je je even kunt terugtrekken als je dat nodig hebt, een plek waar iedereen naar binnen kan ongeacht zijn beperking en waar we met zijn alle helemaal los gaan. Dat gun je toch iedereen?

Om met onze inclusieve feesten naar Rotterdam uit te breiden zijn wij zijn opzoek naar een enthousiast feestteam in deze regio die samen met Lora de leukste inclusieve feesten zullen neerzetten! Meet your team en lees snel verder!

Read More »

Expositie JOY

Onze eerste Expositie is een feit! In het Nieuwe Instituut in Rotterdam organiseert De Special Social Club een toegankelijke en inclusieve tentoonstelling over JOY – een diversiteit aan euforische ervaringen.

Read More »

Uitbreiding naar Rotterdam!

Ons eerste avondfeest in Rotterdam is een feit. Afgelopen zaterdag 29 oktober hebben wij weer alle slingers uit de kast getrokken om WORM Rotterdam om te toveren tot Special Social Club’s uitgaanslocatie!

Read More »