Nieuws

Het Special Social Verkiezingsdebat

In het teken van de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen organiseerde De Special Social Club het ‘SPECIAL SOCIAL VERKIEZINGSDEBAT’! Een interactief debat waarbij de aanwezigen samen met de vier partijen VVD, D66, VOLT en PVDA in gesprek gingen over de toegankelijke toekomst van Amsterdam, met als moderator niemand minder dan Rick Brink! Een belangrijk evenement, om de drempel te verlagen omtrent het stemmen voor mensen met een beperking. En om onze doelgroep hun stem te laten horen over een toegankelijke toekomst!

Read More »

Special Social Feestpakket

De Special Social Club zet zich in om mensen met een beperking uit een sociaal isolement te halen. Juist in deze tijd willen we er voor onze doelgroep zijn! Daarom heeft de stichting feestpakketten samengesteld die worden afgegeven bij woongroepen. Bewoners kunnen samen de leukste activiteiten ondernemen!

Read More »
Amsterdam Marathon

De Special Social Run

De stichting organiseerde De Special Social Run tijdens de Amsterdam Marathon. Mensen met een beperking en vrijwilligers namen deel aan de 8km en halve marathon, om te laten zien dat iedereen mee kan doen aan een groot sportevenement!

Read More »

#onbeperktFeest Dutch Grand Prix

Een feestelijk weekend waar De Special Social Club bij mocht zijn! HandicapNL en de NPRU zetten zich in om festivals toegankelijk te maken. Dat steunen wij volledig, iedereen verdiend gelijke kansen omtrent sociale activiteiten! Het was een weekend vol trots en vreugde.

Read More »

Special Social Connect Nieuws

Inmiddels is ons nieuwste platform een paar maanden live en hebben wij diverse partners aangesloten. Samen met hen willen wij mensen met een beperking en mensen zonder een beperking samenbrengen en zoveel mogelijk toegankelijke activiteiten op de kaart brengen!

Read More »

Nieuw platform: Special Social Connect

De Special Social Club heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw platform. Met trots presenteren wij Special Social Connect. Hiermee wilt de stichting haar community uitbouwen tot het sociaalste platform van Nederland!

Read More »
Vaarwater bier Ringvaart

Bestel nu! Vaarwater Pilsener

Vaarwater is een heerlijke en verfrissende pilsener met een vleugje zwarte peper en jeneverbes. De Ringvaart meiden hebben deze actie opgezet, om geld op te halen voor de Special Social Club! Zij gaan maar liefst 100km roeien en willen daarbij €15.000 aan sponsorgeld ophalen.

Bestel een sixpack Vaarwater en help daarbij de meiden hun streefbedrag te halen! De opbrengst gaat naar De Special Social Club.

Read More »
Koekfabriek Actie

Bestel nu! ‘De Koekfabriek X De Special Social Club’ koekjes

Wil je jouw collega’s verrassen? Of wil je aan je vrienden of familie laten weten dat je aan ze denkt? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Bestel dan De Special Social Koekjes! In samenwerking met De Koekfabriek, verkoopt De Special Social Club brievenbuspakketjes met heerlijke koekjes voor €8,45 inclusief verzending. De opbrengst gaat naar de fysieke evenementen van De Special Social Club.

Pre-order deze heerlijke koekjes snel!

Read More »