Nieuws

Koekfabriek Actie

Bestel nu! ‘De Koekfabriek X De Special Social Club’ koekjes

Wil je jouw collega’s verrassen? Of wil je aan je vrienden of familie laten weten dat je aan ze denkt? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Bestel dan De Special Social Koekjes! In samenwerking met De Koekfabriek, verkoopt De Special Social Club brievenbuspakketjes met heerlijke koekjes voor €8,45 inclusief verzending. De opbrengst gaat naar de fysieke evenementen van De Special Social Club.

Pre-order deze heerlijke koekjes snel!

Read More »
Nieuwsbericht

Vrienden van De SSC Online Bijeenkomst

De Special Social Club is erg dankbaar voor de steun van haar donateurs.  Wij vertellen je meer over onze stichting en ons werk op donderdag 6 mei om 18:00. Wat zijn de toekomst plannen? En wil je de sfeer proeven van onze (online) evenementen? Wij nodigen je graag uit voor de online donateurs bijeenkomst!

Read More »

Ringvaart 2021 X De Special Social Club

Er wordt weer een fantastische prestatie geleverd om geld op te halen voor de Special Social Club! Op 2 juni 2021 gaan Kiki van Toor, Femke Lammes, Fleur Maat en Vita Filippini dé roeimarathons der roeimarathons overwinnen: de Ringvaart Regatta. De Ringvaart Regatta is een roeitocht van maar liefst 100 kilometer.

Read More »

Online Wereld Gehandicaptendag Festival

Op donderdag 3 december is het Wereld Gehandicapten Dag. Deze dag is in het leven geroepen om de discussie over mensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een beperking op de agenda te houden. Het isolement waar mensen met een beperking in zitten is nu in corona tijd vele malen erger. Daarom organiseert De Special Social Club het Online Wereld Gehandicaptendag Festival!

Read More »

Een Special Social Club feestje via Zoom

Er komen weer leuke, leerzame filmpjes op onze social media kanalen. Daarnaast zijn er binnenkort de Special Social Zoom Events. Via het online platform Zoom komen wij digitaal live samen met verschillende leuke activiteiten; knutselen, sporten, daten, voor ieder wat wils!

Read More »

Geld opgehaald met klim op de Mont Blanc

Op 15 september 2020 begonnen 4 enthousiaste mannen aan een bijzondere tocht: het beklimmen van de Mont Blanc, de hoogste berg van de Alpen. In de maanden voor deze geweldige toch hebben zij nog een doel: geld ophalen voor de Special Social Club. Het doel was om net zo veel geld op te halen als dat de Mont Blanc hoog is: 4810 euro.

Read More »

De Special Social Club gaat weer offline!

In de tuin van onze vertrouwde Tolhuistuin en bij pingpong café PONG gaan wij activiteitenmiddagen organiseren. De activiteiten duren ongeveer 2 uur en bestaan onder andere uit knutselen en bingoën. Bij pingpong café PONG worden pingpongtoernooien gehouden. Wij hopen dat de positieve trend doorzet en dat wij onze activiteiten kunnen uitbreiden. Daarom zijn wij voor nu ook aan het kijken naar mogelijkheden in Utrecht.

Read More »
Foto thuispakket

Het Special Social Club Thuispakket

Als tijdelijke oplossing voor deze periode dat jullie de feesten van de Special Social Club moeten missen hebben wij het volgende bedacht: het Special Social Club Thuispakket!

Zo kun je nu thuis een Special Social avond / dag beleven!

Read More »