Nieuws

De Special Social Run

De stichting organiseerde De Special Social Run tijdens de Amsterdam Marathon. Mensen met een beperking en vrijwilligers namen deel aan de 8km en halve marathon, om te laten zien dat iedereen mee kan doen aan een groot sportevenement!

Read More »

#onbeperktFeest Dutch Grand Prix

Een feestelijk weekend waar De Special Social Club bij mocht zijn! HandicapNL en de NPRU zetten zich in om festivals toegankelijk te maken. Dat steunen wij volledig, iedereen verdiend gelijke kansen omtrent sociale activiteiten! Het was een weekend vol trots en vreugde.

Read More »

Special Social Connect Nieuws

Inmiddels is ons nieuwste platform een paar maanden live en hebben wij diverse partners aangesloten. Samen met hen willen wij mensen met een beperking en mensen zonder een beperking samenbrengen en zoveel mogelijk toegankelijke activiteiten op de kaart brengen!

Read More »

Nieuw platform: Special Social Connect

De Special Social Club heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw platform. Met trots presenteren wij Special Social Connect. Hiermee wilt de stichting haar community uitbouwen tot het sociaalste platform van Nederland!

Read More »
Vaarwater bier Ringvaart

Bestel nu! Vaarwater Pilsener

Vaarwater is een heerlijke en verfrissende pilsener met een vleugje zwarte peper en jeneverbes. De Ringvaart meiden hebben deze actie opgezet, om geld op te halen voor de Special Social Club! Zij gaan maar liefst 100km roeien en willen daarbij €15.000 aan sponsorgeld ophalen.

Bestel een sixpack Vaarwater en help daarbij de meiden hun streefbedrag te halen! De opbrengst gaat naar De Special Social Club.

Read More »
Koekfabriek Actie

Bestel nu! ‘De Koekfabriek X De Special Social Club’ koekjes

Wil je jouw collega’s verrassen? Of wil je aan je vrienden of familie laten weten dat je aan ze denkt? Wil je iemand een hart onder de riem steken? Bestel dan De Special Social Koekjes! In samenwerking met De Koekfabriek, verkoopt De Special Social Club brievenbuspakketjes met heerlijke koekjes voor €8,45 inclusief verzending. De opbrengst gaat naar de fysieke evenementen van De Special Social Club.

Pre-order deze heerlijke koekjes snel!

Read More »
Nieuwsbericht

Vrienden van De SSC Online Bijeenkomst

De Special Social Club is erg dankbaar voor de steun van haar donateurs.  Wij vertellen je meer over onze stichting en ons werk op donderdag 6 mei om 18:00. Wat zijn de toekomst plannen? En wil je de sfeer proeven van onze (online) evenementen? Wij nodigen je graag uit voor de online donateurs bijeenkomst!

Read More »

Ringvaart 2021 X De Special Social Club

Er wordt weer een fantastische prestatie geleverd om geld op te halen voor de Special Social Club! Op 2 juni 2021 gaan Kiki van Toor, Femke Lammes, Fleur Maat en Vita Filippini dé roeimarathons der roeimarathons overwinnen: de Ringvaart Regatta. De Ringvaart Regatta is een roeitocht van maar liefst 100 kilometer.

Read More »

Online Wereld Gehandicaptendag Festival

Op donderdag 3 december is het Wereld Gehandicapten Dag. Deze dag is in het leven geroepen om de discussie over mensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een beperking op de agenda te houden. Het isolement waar mensen met een beperking in zitten is nu in corona tijd vele malen erger. Daarom organiseert De Special Social Club het Online Wereld Gehandicaptendag Festival!

Read More »