Nieuws

Ringvaart 2021 X De Special Social Club

Er wordt weer een fantastische prestatie geleverd om geld op te halen voor de Special Social Club! Op 2 juni 2021 gaan Kiki van Toor, Femke Lammes, Fleur Maat en Vita Filippini dé roeimarathons der roeimarathons overwinnen: de Ringvaart Regatta. De Ringvaart Regatta is een roeitocht van maar liefst 100 kilometer.

Read More »

Wereld Gehandicaptendag Festival

Op donderdag 3 december is het Wereld Gehandicapten Dag. Deze dag is in het leven geroepen om de discussie over mensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een beperking op de agenda te houden. Het isolement waar mensen met een beperking in zitten is nu in coronatijd vele malen erger. Velen zien familie en vrienden niet of amper en kunnen nergens naartoe. Daarom is aandacht voor deze dag dit jaar belangrijker dan ooit. Stichting De Special Social Club organiseert daarom het Wereld Gehandicaptendag Festival.

Read More »

Een Special Social Club feestje via Zoom

Er komen weer leuke, leerzame filmpjes op onze social media kanalen. Daarnaast zijn er binnenkort de Special Social Zoom Events. Via het online platform Zoom komen wij digitaal live samen met verschillende leuke activiteiten; knutselen, sporten, daten, voor ieder wat wils!

Read More »

Geld opgehaald met klim op de Mont Blanc

Op 15 september 2020 begonnen 4 enthousiaste mannen aan een bijzondere tocht: het beklimmen van de Mont Blanc, de hoogste berg van de Alpen. In de maanden voor deze geweldige toch hebben zij nog een doel: geld ophalen voor de Special Social Club. Het doel was om net zo veel geld op te halen als dat de Mont Blanc hoog is: 4810 euro.

Read More »

De Special Social Club gaat weer offline!

In de tuin van onze vertrouwde Tolhuistuin en bij pingpong café PONG gaan wij activiteitenmiddagen organiseren. De activiteiten duren ongeveer 2 uur en bestaan onder andere uit knutselen en bingoën. Bij pingpong café PONG worden pingpongtoernooien gehouden. Wij hopen dat de positieve trend doorzet en dat wij onze activiteiten kunnen uitbreiden. Daarom zijn wij voor nu ook aan het kijken naar mogelijkheden in Utrecht.

Read More »
Foto thuispakket

Het Special Social Club Thuispakket

Als tijdelijke oplossing voor deze periode dat jullie de feesten van de Special Social Club moeten missen hebben wij het volgende bedacht: het Special Social Club Thuispakket!

Zo kun je nu thuis een Special Social avond / dag beleven!

Read More »

Voorlopig activiteiten stilgelegd in verband met het Coronavirus (COVID-19)

Wij vinden het belangrijk om een feest te geven waar iedereen veilig en ongestoord een leuke avond kan hebben. Gezondheid en veiligheid zijn daarin de belangrijkste punten. In verband met het Coronavirus hebben wij daarom alle activiteiten van de Special Social Club voorlopig geannuleerd of gepauzeerd. Wij hopen jullie binnenkort weer te zien op een van onze feestjes als vanouds, maar gaan in de aankomende periode de situatie in de gaten houden om te zien wanneer deze weer beter is. Wij gaan per evenement evalueren of deze door kan gaan of niet.

Read More »