Nieuws

Het Special Social Club gaat weer offline!

In de tuin van onze vertrouwde Tolhuistuin en bij pingpong café PONG gaan wij activiteitenmiddagen organiseren. De activiteiten duren ongeveer 2 uur en bestaan onder andere uit knutselen en bingoën. Bij pingpong café PONG worden pingpongtoernooien gehouden. Wij hopen dat de positieve trend doorzet en dat wij onze activiteiten kunnen uitbreiden. Daarom zijn wij voor nu ook aan het kijken naar mogelijkheden in Utrecht.

Read More »
Foto thuispakket

Het Special Social Club Thuispakket

Als tijdelijke oplossing voor deze periode dat jullie de feesten van de Special Social Club moeten missen hebben wij het volgende bedacht: het Special Social Club Thuispakket!

Zo kun je nu thuis een Special Social avond / dag beleven!

Read More »

Voorlopig activiteiten stilgelegd in verband met het Coronavirus (COVID-19)

Wij vinden het belangrijk om een feest te geven waar iedereen veilig en ongestoord een leuke avond kan hebben. Gezondheid en veiligheid zijn daarin de belangrijkste punten. In verband met het Coronavirus hebben wij daarom alle activiteiten van de Special Social Club voorlopig geannuleerd of gepauzeerd. Wij hopen jullie binnenkort weer te zien op een van onze feestjes als vanouds, maar gaan in de aankomende periode de situatie in de gaten houden om te zien wanneer deze weer beter is. Wij gaan per evenement evalueren of deze door kan gaan of niet.

Read More »

De Special Social Community

Van veel feestgangers krijgen wij mee graag contact zouden willen houden met de mensen die ze op onze feesten hebben ontmoet. Wij zijn daarom op het idee gekomen een Special Social Club Community op te zetten.

Read More »

De Special Social Club brengt mensen met en zonder beperking in beweging!

De Special Social Club deed afgelopen jaar mee met de Marathon van Amsterdam waar ruim 40 deelnemers met en zonder beperking met de stichting meededen aan de 8 KM run. De Special Social Sport Club zal dit jaar ook focussen op hardlopen met wederom een deelname aan de Marathon van Amsterdam en daarnaast deelname aan verschillende runs in Den Haag, Utrecht en Rotterdam. In de toekomst worden zeker meer sporten toegevoegd aan het programma.

Read More »

De Special Social Club bestaat 1 jaar!

November is onze jubileummaand. De Special Social Club: 1 jaar! Op 17 november 2018 gaf Stichting De Special Social Club haar eerste feest in Sociëteit Sexyland. Daarna was de stichting een feit en werd de oprichting van De Special Social Club door iedereen opgepakt en enthousiast ontvangen. Sindsdien is er veel gebeurd en kunnen we terugkijken op een mooi jaar waar de stichting veel ontwikkelingen heeft meegemaakt. Een goed moment om een paar highlights op een rijtje te zetten.

Read More »