Nieuws

Deelname Utrecht Singelloop – doe jij mee?

Op 1 oktober rent De Special Social Club weer mee met de Utrecht Singelloop. Met een grote groep vrijwilligers en deelnemers willen wij laten zien dat iedereen mee kan doen aan een regulier sportevenement. Beperking of geen beperking, iedereen is welkom om mee te rennen namens de Special Social Club!

Read More »

Het DJ team in Paradiso Amsterdam!

De Special Social Club treedt op in Paradiso! We hebben een te gekke samenwerking met Paradiso. Het DJ team, DJ Bobo en MC Perez, zullen optreden. Er zijn verschillende artiesten aanwezig. Het is een geweldig concert, toegankelijk voor iedereen!

Read More »

Feestteam in Rotterdam! Iets voor jou?

Een dansvloer waar iedereen zich veilig en zichzelf voelt, waar je gezien wordt en waar je je even kunt terugtrekken als je dat nodig hebt, een plek waar iedereen naar binnen kan ongeacht zijn beperking en waar we met zijn alle helemaal los gaan. Dat gun je toch iedereen?

Om met onze inclusieve feesten naar Rotterdam uit te breiden zijn wij zijn opzoek naar een enthousiast feestteam in deze regio die samen met Lora de leukste inclusieve feesten zullen neerzetten! Meet your team en lees snel verder!

Read More »

Expositie JOY

Onze eerste Expositie is een feit! In het Nieuwe Instituut in Rotterdam organiseert De Special Social Club een toegankelijke en inclusieve tentoonstelling over JOY – een diversiteit aan euforische ervaringen.

Read More »

Uitbreiding naar Rotterdam!

Ons eerste avondfeest in Rotterdam is een feit. Afgelopen zaterdag 29 oktober hebben wij weer alle slingers uit de kast getrokken om WORM Rotterdam om te toveren tot Special Social Club’s uitgaanslocatie!

Read More »

SO-Collection Merchandise

Wij hebben een kledinglijn gelanceerd; SO-Collection! Duurzame, inclusieve en uni-sex Hoodies en T-shirts voor iedereen!

De Special Social Club Community in stijl!

Read More »

Een veiligere dansvloer

Stichting Nachtburgemeester Amsterdam (Night mayor of Amsterdam) ontwikkelde het programma ClubEthics, dat de verantwoordelijkheid voor sociale veiligheid en inclusie bij de clubs legt; ‘samen verantwoordelijk voor een veilig en inclusief nachtleven’.

Jil Robbers en Annabelle Koeleman waren uitgenodigd om hun verhaal te delen over de toegankelijkheid en inclusie voor mensen met een beperking. Iets waar De Special Social Club zich hard voor inzet!

Read More »