Word vrijwilliger

Icon 1

Geloof jij in plezier voor iedereen? En wil je ons helpen om de drempels te verlagen op het gebied van uitgaan, sport en cultuur voor mensen met een beperking? 

Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die een (langdurige) samenwerking willen aangaan met ons. Als vrijwilliger van De Special Social Club kan je je, vrijblijvend, aanmelden als vrijwilliger op de feesten en/of de sportactiviteiten. Dit zijn de vrijwilligersrollen:  

Community Captain (Feesten)
Ga aan de slag als Community Captain en waarborg de fijne sfeer tijdens de uitgaansfeesten. Je bent hét aanspreekpunt voor deelnemers, zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, maakt gezellig een praatje en danst mee op de dansvloer. Daarnaast kun je ingedeeld worden voor taken zoals kaartverkoop, op- en afbouw en garderobe.

Feestganger (Feesten)
Je bent ook welkom als feestganger, dit betekent dat je geen aanspreekpunt bent tijdens het evenement. Kom gezellig langs en heb plezier met iedereen die op het evenement aanwezig is!

Hardloop-buddy (Sport)
Met een enthousiaste groep nemen we jaarlijks deel aan reguliere sportwedstrijden. Word hardloop-buddy en train samen met een buddy voor bijvoorbeeld de Amsterdam Marathon en Utrecht Singelloop. 

Vul het formulier in en geef aan waar je voorkeur naar uitgaat. Uiteraard is het mogelijk om per evenement van vrijwilligersfunctie te veranderen. Laten we samen het leven van mensen met een beperking verrijken! 

Stadsbestuur (Feesten)
Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de Special Social Club’s uitgaan feesten? Met een team ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van 4 uitgaansfeesten in je stad. Er zijn verschillende functies, dit lees je in het Stadsbestuur portfolio. Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Annabelle Koeleman (annabelle@despecialsocialclub.nl).

Vrijwilliger van De Special Social Club!