Onze ambassadeurs

BOB

“Ik vertel graag aan iedereen wat De Special Social Club allemaal voor activiteiten en feesten geeft, er hangt namelijk altijd een hele gezellige en fijne sfeer! Ik vind het De Special Social Club zo leuk, omdat ik me er helemaal op m’n gemak voel. En ik hou er leuke vriendschappen aan over.”

“Mijn artiestennaam is DJ Bobo, ik vind het heel leuk om leuke plaatjes te draaien en iedereen aan het dansen te krijgen. Iedereen danst!”

 

PEREZ

“Ik ben ambassadeur, omdat ik het heel belangrijk vind dat ongeacht welke beperking je hebt, wat je huidskleur en geaardheid en geloof is, ik vind dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. De Special Social Club staat daar voor en dat vind ik heel fijn en belangrijk.”

“Eén van mijn favoriete moment is het mini-Milkshake festival en natuurlijk alle feesten van De Special Social Club! Ik kan niet wachten totdat de feesten er weer zijn!”

ZAKARIA

“Ik vind het heel fijn dat iedereen bij De Special Social Club van harte welkom is. In het uitgaansleven zijn mensen met een beperking niet altijd welkom. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt!”


“Mijn favoriete moment is het mini-Milkshake festival in Amsterdam. Maar eigenlijk vind ik elk moment bij De Special Social Club feesten leuk!”

JULIA

“Ik zet mij heel graag in voor de Special Social Club, want ik vind het samenwerken heel leuk. En ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wilde graag nog meer doen voor De Special Social Club, dus nu ben ik Creatief Manager geworden. Ik bedenk leuke concepten, ik werk met heel veel vreugde!”

“Mijn favoriete moment van De Special Social Club was tijdens het Benefietgala. Ik was gastvrouw en tijdens de veiling werd er een schilderij van mij verkocht!” 

TESSA

“De Special Social Club betekent veel voor mij, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met een beperking ook kunnen functioneren in deze maatschappij. Heel veel mensen denken dat mensen met een beperking niet zoveel kunnen, wij willen het tegendeel bewijzen!”

“Ik word heel erg blij van de sfeer op de feesten! Ik regel een regiotaxi of ik ga samen met mijn broer of zus. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen!” 

MARK

“Ik vind het leuk om mij in te zetten voor De Special Social Club, omdat ik de feesten super leuk vind! Daarbij steun ik ook waar ze voor staan, ik vind het erg belangrijk om de drempels te verlagen zodat iedereen volwaardig deel kan uitmaken in de maatschappij.” 

“Ik ga graag naar de feesten in Utrecht! Ik ga meestal met mijn vriendin en met huisgenoten van mijn woongroep van Bartiméus. Dan gaan we gezellig met een grote groep met de regiotaxi.” 

JEREMY

“Vanaf het begin ga ik naar de uitgaansfeesten van De Special Social Club! Ik kan er helemaal mezelf zijn en ontmoet heel veel leuke mensen. Ik weet waar behoefte aan is, daarom help ik op de feesten als entertainment manager.”