Onze ambassadeurs

De Special Social Club heeft nauw contact met haar doelgroep. De sociale activiteiten worden georganiseerd naar de behoefte van de deelnemers. Om een goed beeld te vormen omtrent de behoefte van de deelnemers, werken wij samen met zes enthousiaste ambassadeurs! Zij hebben allemaal een verschillende beperking, maar willen allemaal hetzelfde; dat er naar hen wordt gekeken wat ze wel kunnen, in plaats van wat ze niet kunnen.

De ambassadeurs hebben geweldige kwaliteiten en talenten; zij laten zien dat een beperking je niet hoeft te beperken! 

BOB

“Ik vertel graag aan iedereen wat De Special Social Club allemaal voor activiteiten en feesten geeft, er hangt namelijk altijd een hele gezellige en fijne sfeer! Ik vind het De Special Social Club zo leuk, omdat ik me er helemaal op m’n gemak voel. En ik hou er leuke vriendschappen aan over.”

“Mijn artiestennaam is DJ Bobo, ik vind het heel leuk om leuke plaatjes te draaien en iedereen aan het dansen te krijgen. Iedereen danst!”

 

PEREZ

“Ik ben ambassadeur, omdat ik het heel belangrijk vind dat ongeacht welke beperking je hebt, wat je huidskleur en geaardheid en geloof is, ik vind dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. De Special Social Club staat daar voor en dat vind ik heel fijn en belangrijk.”

“Eén van mijn favoriete moment is het mini-Milkshake festival en natuurlijk alle feesten van De Special Social Club! Ik kan niet wachten totdat de feesten er weer zijn!”

ZAKARIA

“Ik vind het heel fijn dat iedereen bij De Special Social Club van harte welkom is. In het uitgaansleven zijn mensen met een beperking niet altijd welkom. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt!”


“Mijn favoriete moment is het mini-Milkshake festival in Amsterdam. Maar eigenlijk vind ik elk moment bij De Special Social Club feesten leuk!”

JULIA

“Ik zet mij heel graag in voor de Special Social Club, want ik vind het samenwerken heel leuk. En ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wilde graag nog meer doen voor De Special Social Club, dus nu ben ik Creatief Manager geworden. Ik bedenk leuke concepten, ik werk met heel veel vreugde!”

“Mijn favoriete moment van De Special Social Club was tijdens het Benefietgala. Ik was gastvrouw en tijdens de veiling werd er een schilderij van mij verkocht!” 

TESSA

“De Special Social Club betekent veel voor mij, omdat ik het belangrijk vind dat mensen met een beperking ook kunnen functioneren in deze maatschappij. Heel veel mensen denken dat mensen met een beperking niet zoveel kunnen, wij willen het tegendeel bewijzen!”

“Ik word heel erg blij van de sfeer op de feesten! Ik regel een regiotaxi of ik ga samen met mijn broer of zus. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen!” 

MARK

“Ik vind het leuk om mij in te zetten voor De Special Social Club, omdat ik de feesten super leuk vind! Daarbij steun ik ook waar ze voor staan, ik vind het erg belangrijk om de drempels te verlagen zodat iedereen volwaardig deel kan uitmaken in de maatschappij.” 

“Ik ga graag naar de feesten in Utrecht! Ik ga meestal met mijn vriendin en met huisgenoten van mijn woongroep van Bartiméus. Dan gaan we gezellig met een grote groep met de regiotaxi.” 

TikTok Ambassadeurs

TikTok; hét platform waar De Special Social Club haar community wil uitbreiden. Een community waarin we laten zien hoe cool de doelgroep is en wat men wél kan in plaats van wat men niet kan! Om de naamsbekendheid te vergroten op TikTok, zijn er vier enthousiaste TikTok Ambassadeurs die de allerleukste filmpjes maken! 

RICK & CATO

“Wij zijn beste vrienden en wonen samen in een woongroep van Philadelphia. Wij houden van TikTok filmpjes maken en vinden het super leuk om dat voor De Special Social Club te doen. Volgen jullie ons al?”

JOY

“Ik werk graag voor De Special Social Club, omdat ik het super leuk vind! Ik ben een TikTok ambassadeur, omdat ik wil laten zien dat wij ook veel kunnen. Met TikTok wil ik laten zien dat je iedereen met een beperking een kans kan geven! 

 

DEBORAH

“Ik doe altijd mee met de online evenementen, vooral de online bingo’s vind ik gezellig! Ik ben TikTok Ambassadeur, omdat ik mensen graag wil opvrolijken en helpen. Ik wil mensen met een beperking ook een kans geven, door te laten zien dat het mogelijk is om leuke dingen te doen!”