Onze ambassadeurs

De Special Social Club organiseert feesten zoals het team dit voor zichzelf zou doen. Het is echter belangrijk te luisteren naar de behoeftes van onze doelgroep. Wat vinden ze wel of niet leuk en wat willen ze graag zien op een feest of sportevenement? Hierom werken wij met ambassadeurs die een beperking hebben. Hieronder de ambassadeurs die zich in 2019 hebben aangesloten bij de Special Social Club.

BOB

Het is een logische stap dat wij Bob als ambassadeur hebben gevraagd. Hij is de reden dat de stichting überhaupt feesten is gaan organiseren. Bob is altijd aanwezig bij de feesten en is niet bang om te vertellen als er iets moet veranderen. Bob heeft een vorm van autisme en kan zich ontzettend goed uiten in wat hij wel en niet fijn vindt. Hier luisteren wij dan ook goed naar en passen dit toe op de feesten. Daarnaast is Bob de trouwe huis DJ van de Special Social Club en mist hij als DJ-Bobo geen enkel feest of festival

PEREZ

Perez, ook wel MC Perez genoemd heeft geen enkel feest of festival gemist. Perez heeft een licht Verstandelijke Beperking en is in het dagelijks leven ervaringsdeskundige voor Cordaan. Hij heeft goede ideeën voor de stichting en is altijd bereid om mee te denken en mee te werken. Hij is vanaf het eerste feest al onderdeel van Team Special Social Club!

ZAKARIA

Wat is een feestteam zonder een stagemanager? Helemaal niks! Zakaria is vanaf moment één altijd aanwezig geweest tijdens onze evenementen. Overal waar hij is hangt er een goede sfeer. Hij helpt ons waar nodig en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer komen op de dansvloer! Naast een ambassadeur voor onze stichting is hij een goede vriend geworden en is hij onmisbaar naast DJ Bobo en MC Perez.

JULIA

Julia is 25 jaar en heeft het Syndroom van Down. Zij houdt heel erg van een feestje en zoals ze zelf altijd aangeeft “weet zij beter wat onze bezoekers willen omdat zij zelf Down Syndroom heeft”. Ze is niet altijd aanwezig op onze feesten, maar komt altijd met goede ideeën om de feesten nog toegankelijker en leuker te maken voor mensen met een beperking. Julia heeft zich altijd al ingezet voor het goede doel. Na haar werk in de keuken op een grote school, zit zij uren achter haar schildertafel waar zij prachtige kunstwerken maakt. Deze verkoopt zij en de opbrengst gaat naar verschillende goede doelen.

TESSA

Tessa heeft spasme en woont in een huis van Bartimeus. Ook Tessa komt graag naar onze feesten waar ze met de taxi naar toe komt. In haar rolstoel zit ze altijd in het middelpunt van het feest en blijft ze het liefst tot het allerlaatst. Naast dat ze een ontzettende feestbeest is, heeft ze heel veel verstand van alle instellingen voor mensen met een beperking in Nederland. Tessa helpt ons om de verschillende instanties te benaderen en te vertellen over onze feesten. Niet alleen wij benaderen deze instanties, maar Tessa zelf belt en mailt met alle connecties die ze heeft. Een echte doorzetter en een ontzettende aanwinst als ambassadeur voor de stichting!

MARK

Mark is onze nieuwste aanwinst! Mark is sinds zijn geboorte blind, maar heeft zich hierdoor nooit laten tegenhouden. Hij is ontzettend goed met computers en is in zijn huis en omgeving diegene die iedereen helpt met alles omtrent techniek. Daarnaast is Mark een trouwe bezoeker van de Special Social Club feesten waar hij het liefst heen komt met zijn vriendin. Meerdere malen heeft hij ons al geholpen om verbeteringen aan te brengen aan onze activiteiten voor mensen die slechtziend of blind zijn. Wij waarderen zijn hulp enorm en wij zijn hartstikke trots dat hij onze ambassadeur wil zijn! Welcome to the team, Mark!