Deelname Utrecht Singelloop – doe jij mee?

Op 1 oktober rent De Special Social Club weer mee met de Utrecht Singelloop. Met een grote groep vrijwilligers en deelnemers willen wij laten zien dat iedereen mee kan doen aan een regulier sportevenement. Beperking of geen beperking, iedereen is welkom om mee te rennen namens de Special Social Club!

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden zijn wij al druk bezig met oefenen. 

Al verschillende keren zijn de deelnemers samen met hun buddy de straat op gegaan om te trainen en aan elkaar te wennen. Om jullie een inkijkje te geven hebben wij een filmpje gemaakt om te laten zien hoe de deelnemers en buddy’s samenwerken!

Wil jij ook graag meedoen aan de Utrecht Singelloop namens De Special Social Club? Wil jij deel uitmaken van een bijzonder evenement? We zijn nog op zoek naar enthousiaste deelnemers én hardloop buddy’s voor de Utrecht Singelloop. Of je nu wilt meedoen als hardloper of je passie wilt delen door een hardloopmaatje te zijn, iedereen is welkom!

Samen verleggen we grenzen en laten zien dat een beperking geen beperking hoeft te zijn. Dus, ben je klaar voor een avontuur en wil je samen werken aan een sportief doel? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!