Teambuilding uitjes voor bedrijven

We hebben een programma opgesteld om te inspireren, te ervaren en om terug te geven aan mensen met een beperking. We organiseren maatschappelijke teamuitjes; tijdens deze dag zijn plezier, teambuilding, vertrouwen en vaardigheden zijn de belangrijkste factoren om te slagen!

"Try to think of how to dribble and move forward in a wheelchair at the same time… that’s quite hard I can tell you. Through this experience, you really get an understanding of the daily challenges some people are faced with."

Hugo

Impact Programma

• Inspirerende Q&A met een Paralympische speler

Een leuke en leerzame sportclinic 

• Heerlijke lunch bij sociaal restaurant Happy Tosti

Bekijk de opties hieronder en vraag de offerte aan! 

Rolstoelbasketbal

Rolstoelbasketbal is een leuke activiteit waarbij je moet samenwerken, plezier hebt en inspiratie op doet over hoe vaardig je moet zijn om een rolstoel te besturen en tegelijkertijd te sporten. We beginnen de clinic met een sportactiviteit onder leiding van een paralympische honkbalspeler, Paul Toes. Voorafgaand aan de clinic zal Paul je een inspirerend verhaal vertellen over hoe hij in een rolstoel terecht is gekomen, welke kracht het hem heeft gebracht en waarom hij zijn leven niet meer terug wil draaien zoals het was. Hierna zal hij je uitleggen hoe rolstoelbasketbal werkt, je laten spelen in je rolstoel en vervolgens ga je in teams een aantal wedstrijden spelen.

Zittend Volleybal

Het is een is een vorm van volleybal voor sporters met een handicap. Het vereist dezelfde volleybalvaardigheden en technieken als het staande spel met een paar belangrijke regelverschillen. Hoewel het vergelijkbaar is met volleybal, is het veel moeilijker omdat je andere spieren gebruikt en snelle reactietijden hebt; je kunt niet gewoon opstaan, rennen en naar de bal duiken.

Blindenvoetbal

Het is een aanpassing van voetbal voor sporters met een visuele handicap. Een snelle en behendige sport die zo leuk is! De spelers dragen een verduisterende oogklep om ervoor te zorgen dat de competitie op gelijke voet verloopt. De keeper en twee coaches per team zijn ziende en zij kunnen adviezen doorgeven om hen naar een doelpunt te leiden. Bovendien is de bal voorzien van geluidsapparatuur zodat de spelers de bal kunnen horen.

 

The impact program