Het DJ team in Paradiso Amsterdam!

De succesfactor van De Special Social Club? Persoonlijke aandacht! Buiten alle praktische zaken (zoals de rolstoeltoegankelijkheid en een prikkelarme ruimte) wil je je gezien, veilig en op je gemak voelen tijdens een avondje uit.

Hoe wij dit bereiken? Luister naar een ander en doe geen aannames. Samen met ons ervaringsdeskundig feestteam kunnen wij jou op weg helpen om inclusiever te programmeren!Op het moment hebben wij een geweldige samenwerking met Paradiso en SEXYLAND World waar wij door het delen van onze kennis een gezamenlijk inclusief evenement neerzetten!

Op dinsdag 21 maart organiseren wij in samenwerking met Paradiso een vette avond vol live muziek, DJs en dansen tijdens de Dinsdagavond in Paradiso (DIP). Een avond geheel toegankelijk voor mensen met een beperking, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar we met zijn alle los gaan op de dansvloer! Hiphop trio Rens, Jaïr & Ome Uncle geven een dynamisch optreden van oldschool r&b, Nederhop tot elektronische pop en singer-songwriter Sterre Weldring zal als support haar melancholische stemgeluid gebruiken om prachtige verhalen te spelen en zingen. Daarnaast zullen DJ Avalon, DJ Bobo  & MC Perez knallend afsluiten met de leukste hitjes. Ontmoet nieuwe mensen, dans erop los of zit lekker aan een tafeltje en geniet van de muziek!

 

De dansvloer is een plek voor iedereen!

Concert De Special Social Club

Dinsdagavond In Paradiso (DIP) met De Special Social Club. Bekijk het programma op Paradiso

ADE is één van de meest bezochte evenementen in Amsterdam, maar helaas kan niet iedereen hieraan meedoen; veel mensen met een beperking vinden dit evenement te druk en blijven liever thuis. “Door mijn spasme voel ik me op grote evenementen vaak bekeken en kan ik niet mezelf zijn, vaak wordt er gedacht dat ik dronken ben, hierdoor wordt ik zelfs weleens geweigerd.”

Om deze reden is De Special Social Club aanwezig tijdens de afsluiter van ADE; het ADE Hangover Festival. Ons concept wordt toegepast om de toegankelijkheid en inclusie binnen het festival te bevorderen door de volgende faciliteiten:

• Een aanliggende prikkelarme ruimte
• E
en aparte toegankelijke ingang
• Een happiness team
• Een vette (en inclusieve) programmering, bestaande uit talentvolle DJ’s die normaal niet zo snel een podium krijgen.

Het doel van de stage is om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Zo verlagen ze de drempels tot deelname aan festivals voor mensen met een beperking of iedereen die dit normaal ‘spannend’ vindt. 

Onze stage gaat niet alleen over fysieke toegankelijkheid; het gaat erom een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig, geaccepteerd en gezien voelt.