Het DJ team in Paradiso Amsterdam!

De succesfactor van De Special Social Club? Persoonlijke aandacht! Buiten alle praktische zaken (zoals de rolstoeltoegankelijkheid en een prikkelarme ruimte) wil je je gezien, veilig en op je gemak voelen tijdens een avondje uit.

Hoe wij dit bereiken? Luister naar een ander en doe geen aannames. Samen met ons ervaringsdeskundig feestteam kunnen wij jou op weg helpen om inclusiever te programmeren!Op het moment hebben wij een geweldige samenwerking met Paradiso en SEXYLAND World waar wij door het delen van onze kennis een gezamenlijk inclusief evenement neerzetten!

Op dinsdag 21 maart organiseren wij in samenwerking met Paradiso een vette avond vol live muziek, DJs en dansen tijdens de Dinsdagavond in Paradiso (DIP). Een avond geheel toegankelijk voor mensen met een beperking, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar we met zijn alle los gaan op de dansvloer! Hiphop trio Rens, Jaïr & Ome Uncle geven een dynamisch optreden van oldschool r&b, Nederhop tot elektronische pop en singer-songwriter Sterre Weldring zal als support haar melancholische stemgeluid gebruiken om prachtige verhalen te spelen en zingen. Daarnaast zullen DJ Avalon, DJ Bobo  & MC Perez knallend afsluiten met de leukste hitjes. Ontmoet nieuwe mensen, dans erop los of zit lekker aan een tafeltje en geniet van de muziek!

 

De dansvloer is een plek voor iedereen!

Concert De Special Social Club

Dinsdagavond In Paradiso (DIP) met De Special Social Club. Bekijk het programma op Paradiso