Expositie JOY

Het eerste avondfeest in Rotterdam!

De afgelopen weken is het team van De Special Social Club druk bezig geweest met het opzetten van de eerste toegankelijke tentoonstelling genaamd Expositie JOY.  We waren ongelofelijk trots op het resultaat, mede dankzij de talentvolle kunstenaars. 

De expositie was van 1 t/m 22 november te zien in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Expositie JOY
Een diversiteit aan euforische ervaringen die je kunt beleven met verschillende zintuigen. Je wordt meegenomen in de JOY van kleuren, geuren en materialen. Laat je blije en positieve emoties maar stromen, iedereen is welkom! Door voelbare kunst, goede audio, het gebruik van geuren en kunst op verschillende hoogtes, is de expo voor iedereen toegankelijk.

The story behind JOY:
Expositie JOY is geïnspireerd op verschillende belevingen van geluk en tot stand gekomen door vele talentvolle kunstenaars met een bijzonder verhaal. JOY representeert kracht, geen medelijden en kijkt naar ieder zijn talent. Voor de expositie bezochten wij verschillende ateliers waaronder; Galerie Atelier Herenplaats & De Wijde Doelen en werken wij samen met Manuel Pezaro Poelstra, opgegroeid in een museum aan huis en zoon van een kunstenares.