Special Social Connect Nieuws

Special Social Connect is nu een maand in de lucht!

Special Social Connect is de onmisbare link tussen mensen met een beperking en organisaties die inclusie stimuleren. Wij streven er daarom naar, door hen samen te brengen, het sociaalste platform van Nederland te worden!

We hebben hard gewerkt om nieuwe Special Partners aan te sluiten bij Special Social Connect. We hebben met succes bijzondere partijen mogen toevoegen aan ons platform, waaronder; Misiconi Dance Company, Rijksmuseum, Possibilize en Foam Fotografiemuseum. In de centrale agenda van Special Social Connect staan nu toegankelijke dansvoorstellingen, op maat gemaakte inclusieve tours door musea, workshops, feesten en ook festivals!

Nu de maatschappij langzamerhand open gaat en evenementen weer groter en vrolijker worden, zien wij veel mogelijke nieuwe partners en blijven we hard aan onze missie werken. Met het online platform willen we zoveel mogelijk mensen met een beperking bereiken en helpen met de zoektocht naar een omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn, zich vrij voelen, vrienden kunnen maken en de dag/avond van hun leven kunnen beleven.

Sporten van special social connect

Organiseer je toegankelijke activiteiten? Meld je activiteit of organisatie dan aan via het aanmeldformulier en draag bij aan onze missie om mensen samen te brengen en de drempels in de huidige maatschappij voor mensen met een beperking te verlagen!