In verband met het Coronavirus (COVID-19) zijn er voorlopig aangepaste activiteiten. Klik hiernaast voor meer info.

De Special Social Sport Club

Sporten is goed voor de gezondheid. Sporten kan ook lastig zijn als je een beperking hebt. Het gaat om het vinden van de juiste begeleiding, het vinden van een plek waar begrip is voor jouw situatie. De Special Social Sport Club is zo een plek. Mensen met een beperking en zonder beperking trainen samen om een mooi doel te bereiken. Je ontmoet nieuwe mensen, werkt aan een betere gezondheid en krijgt meer motivatie om doelen te behalen. 

In 2019 deed de Special Social Club mee aan de Marathon van Amsterdam. Met veel plezier trainden de deelnemers samen om zich klaar te maken voor de run van 8 kilometer. Iedereen deed zijn best en behaalde een mooie tijd. Ook dit jaar willen wij met de Special Social Sport Club meedoen aan de Marathon van Amsterdam. Daarnaast hebben wij voor dit jaar ook 3 leuke runs in andere steden uitgezocht om aan mee te doen. Het is voor elke deelnemer vrijblijvend met hoeveel en welke runs hij/zij meedoet. Gemiddeld wordt er 1 keer per week samen getraind. 

Is hardlopen niet de sport van jouw voorkeur? De Special Social Sport Club zal later ook andere sporten toevoegen aan het programma. 

Interesse? Schrijf je zo snel mogelijk in via het formulier hieronder.