De Special Social Sport Club

Sporten heeft een positieve invloed op het fysieke welzijn. Helaas is sporten niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een beperking; het gaat om het vinden van de juiste begeleiding, het vinden van een plek waar begrip is voor jouw situatie. Dit vind je bij De Special Social Sport Club! De Special Social Sport Club is opgericht om de huidige drempels te verlagen voor mensen met een beperking en hen te stimuleren om te gaan sporten. Mensen met een beperking en zonder beperking trainen samen om een mooi doel te bereiken. Je ontmoet nieuwe mensen, werkt aan een betere gezondheid en krijgt meer motivatie om doelen te behalen!

De kernactiviteiten van De Special Social Sport Club zijn het organiseren van sportevenementen in Nederland en deelnemen aan reguliere sportwedstrijden. Hierbij heeft de stichting een uniek aspect; het buddysysteem waarbij een persoon met een beperking gekoppeld wordt aan een persoon zonder een beperking, om inclusie te stimuleren. Een positieve sfeer waarbij iedereen, ongeacht zijn/haar beperking, zich onderdeel voelt van De Special Social Club!

De TSC Amsterdam Marathon gaat door! Schrijf je in! ​

Op zondag 17 oktober is de 45e editie Amsterdam Marathon. Hier willen wij met zoveel mogelijk vrijwilligers en deelnemers aan deelnemen, om te laten zien dat iedereen kan deelnemen aan een groot sport evenement! Dus iedereen kan zich inschrijven. Samen zorgen we ervoor dat we de finish halen maar vooral dat we er een leuke dag van maken! Voor meer informatie, klik op de roze knop.

Special Social Run training