De Club evenementen

Icon5

Iedereen heeft het recht op activiteiten waar je blij van wordt, energie van krijgt en waar we met elkaar kunnen zijn.

De Special Social Club richt zich op het sociale aspect van mensen met een handicap in Nederland. Met ons programma organiseren wij sociale activiteiten;  uitgaans feesten, culturele evenementen en sportactiviteiten. De evenementen worden georganiseerd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. 

Special Social Club Nights  
We organiseren uitgaansfeesten met een feestelijke sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn! Deze evenementen vinden plaats op trendy locaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Mensen met en zonder beperkingen komen samen om te genieten van de muziek van onze DJ Bobo en de energie van MC Perez terwijl ze dansen op verschillende hits!

Bekijk hier de agenda 

Avondfeest

Special Social Club Nights – samenwerkingen
Ons aanbod aan evenementen groeit dankzij succesvolle samenwerkingen met bekende uitgaanslocaties. Momenteel hebben we partnerschappen gesloten met Paradiso en de populaire uitgaansgelegenheid Sexyland in Amsterdam.

Bekijk hier de agenda 

Avondfeest

Culturele evenementen  
We organiseren culturele evenementen, waaronder kunsttentoonstellingen met werken gemaakt door kunstenaars met unieke verhalen. Daarnaast plannen we een Verkiezingsdebat in de aanloop naar verkiezingen.

JOY - visitors

Sportactiviteiten
Onze Speciale Sociale Sportclub moedigt onze doelgroep aan om actief te worden in de wereld van sport. Jaarlijks nemen we deel aan reguliere hardloopevenementen, waaronder de Amsterdam Marathon en de Utrecht Singelloop. Onze deelnemers worden gekoppeld aan vrijwilligers als sportbuddy’s, en samen trainen ze om hun sportieve doelen te bereiken.

Bekijk hier de sportactiviteiten

Marathon Team foto