De Club evenementen

Icon5

De Special Social Club richt zich op het sociale aspect van mensen met een beperking in Nederland. Met ons programma organiseren wij sociale activiteiten; inhoudelijke evenementen, uitgaans feesten, sportactiviteiten en online evenementen. Daarnaast heeft de stichting een online platform opgezet, genaamd Special Social Connect, om toegankelijke activiteiten in Nederland in kaart te brengen. 

Special Social Club Nights  
Uitgaansfeesten waar er een feestelijke sfeer hangt waar iedereen zichzelf kan zijn! De evenementen worden georganiseerd op hippe uitgaanslocaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Mensen met beperking en mensen zonder beperking gaan samen los op verschillende hitjes van onze DJ Bobo en MC Perez! 

Bekijk hier de agenda 

Avondfeest

Special Social Club Nights – samenwerkingen
Het aanbod aan evenementen breidt zich uit, doordat we mooie samenwerkingen hebben met reguliere uitgaanslocaties! Zo hebben we een samenwerking met Paradiso en uitgaanslocatie Sexyland in Amsterdam. 

Bekijk hier de agenda 

Avondfeest

Culturele evenementen  
We organiseren culturele en educatieve evenementen die bijdragen aan de ontwikkelingen van onze bezoekers. 

Middagen  
Een silent-disco, pubquiz, workshop of een ‘open-mic’ waar iedereen zijn/haar talenten kan laten zien. Iedereen is welkom! Wij kijken naar wat men wél kan, in plaats van wat men niet kan. Wij geven podium aan alle talenten die mensen met een beperking hebben.  

Bekijk hier de agenda 

Silent disco 2020

Sportactiviteiten
Mensen met een beperking zijn niet beperkt! Met onze Special Social Sport Club stimuleren wij onze doelgroep om te gaan sporten! Het draagt bij aan de mentale gezondheid en het is een toegankelijke manier om nieuwe vrienden te maken! 

Bekijk hier de sportactiviteiten

Marathon Team foto

Online evenementen
De allerleukste bingo’s, quizzen en woonkamer-feestjes op de donderdagavond! Deelnemen aan de online evenementen is  makkelijk en toegankelijk, daardoor is de drempel laag om mee te doen. Mensen uit heel Nederland nemen deel hieraan!

Bekijk hier de agenda 

Online Evenementen