Word vriend van de Special Social Club

Help mee aan een inclusieve samenleving voor iedereen en word een InclusLieverd!

€4,-

Per maand

Marathon met de special social club

Met jouw € 4,- per maand help je ons om de leukste uitgaansfeesten en sportactiviteiten te organiseren in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam! 

€8,-

Per maand

Met jouw € 8,- per maand kunnen we nieuwe evenementen organiseren zoals inclusieve festivals en culturele evenementen. 

€12,-

Per maand

Met jouw € 12,- per maand kunnen we onze evenementen uitbreiden door heel Nederland en hiermee zoveel mogelijk mensen met een beperking bereiken! 

DIT DOEN WE MET JE GELD

  • Inclusieve feesten organiseren
  • Sportevenementen voor mensen met een beperking mogelijk maken
  • De doorontwikkeling van evenementenagenda Special Social Connect
  • En nog veel meer…

Met De Special Social Club zijn wij op een missie om een inclusiever Nederland mogelijk te maken en om dat te kunnen blijven doen, hebben wij jouw hulp nodig!

Wij geloven dat dansen, sporten en sociale interacties basisrechten zijn voor iedereen. In onze huidige maatschappij zijn de drempels soms erg hoog voor mensen met een beperking, zij hebben niet makkelijk toegang tot de dingen die voor de meeste mensen als “vanzelfsprekend” worden beschouwd. Om het sociale leven te verrijken voor mensen met een beperking, werken wij drempelverlagend en organiseren wij evenementen vóór en mét de doelgroep. Dit zijn uitgaansfeesten, festivals, sportactiviteiten en nemen we deel aan grote sportevenementen, zoals de Amsterdam Marathon.

Met jouw bijdrage help je om ons verder te laten groeien. Hierdoor kunnen we het aanbod aan sociale activiteiten voor mensen met een beperking te vergroten en beter inzichtelijk te maken. Daarnaast draag je bij aan de bewustwording van diverse doelgroepen. Door de hulp van onze vrienden kunnen wij uitbreiden naar meerdere steden waardoor het voor iedereen in Nederland mogelijk wordt om zonder beperking van een feestje te genieten, of mee te doen aan sportevenementen.

“Het is zo fijn om te kunnen dansen, om anderen te kunnen ontmoeten en om iets leuks te doen in mijn weekend”
Gino
Deelnemer

Bedrag

Zakelijk doneren

We werken graag samen met organisaties die onze visie op een inclusieve maatschappij delen. Word met jouw bedrijf onderdeel van een inclusief Nederland en kijk wat jouw bedrijf kan doen voor de Special Social Club.