Word Special Business Friend

Onze ambitie

Samen werken we aan een wereld zonder beperkingen!

De Special Social Club streeft naar een inclusieve samenleving. Dit doen wij door de huidige drempels te verlagen voor mensen met een beperking, zodat zij ook volwaardig deel uitmaken van onze maatschappij. We werken graag samen met organisaties die onze visie op een inclusieve maatschappij delen. Word met jouw bedrijf onderdeel van een inclusief Nederland!
Iedereen heeft het recht op activiteiten waar je blij van wordt, energie van krijgt en waar je met elkaar kunt zijn. Feesten, daten, sporten en samenzijn met anderen zijn een groot belang voor velen, maar helaas nog zo ontastbaar voor veel mensen met een beperking. Het huidige aanbod van deze activiteiten voor mensen met een beperking is niet groot, divers, niet geschikt (niet de juiste aanpassingen, te duur of geen aandacht voor psychologische veiligheid), en niet goed inzichtelijk. Hierdoor is de keuzevrijheid voor activiteiten die bijdragen aan sociaal maatschappelijke participatie beperkt.

De Special Social Club brengt hier verandering in! Wij richten ons op plezier voor iedereen en vergroten het aanbod aan toegankelijke activiteiten. Hierbij organiseren we uitgaansfeesten, sportactiviteiten, culturele evenementen en online evenementen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de keuzevrijheid om deel te nemen of bij te dragen aan sociaal culturele activiteiten, maar dit ook veilig, met plezier en
zelfvertrouwen kan doen. De Special Social Club (SSC) organiseert evenementen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het is de ambitie om binnen vijf jaar in minimaal 10 grote steden SSC-evenementen te organiseren. Met de hulp van jouw bedrijf zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk (jong) volwassenen met een beperking onbeperkt van het leven kunnen genieten.

Onze doelstellingen

Met jouw donatie kan De Special Social Club het volgende bereiken: 

 • Het aanbod aan sociale activiteiten vergroten door het organiseren van uitgaan feesten, culturele evenementen, festivals, online evenementen, sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen (zoals de Amsterdam Marathon). 
 • Het aanbod inzichtelijk maken via het online platform Special Social Connect. Op dit online platform wordt vraag en aanbod aan toegankelijke  activiteiten met elkaar verbonden en vinden mensen met een beperking een veilige, vertrouwde en ‘eigen’ sociale online omgeving.
 • Naast Amsterdam, Rotterdam en Utrecht willen we uitbreiden door heel Nederland. Voor aankomend jaar is het onze ambitie om uit te breiden naar Brabant en Gelderland.
 • De Special Social Sportclub uitbreiden, middels het organiseren van inclusieve sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen (zoals de Amsterdam Marathon). Hierbij willen we zoveel mogelijk mensen met een beperking stimuleren om te gaan sporten, om grenzen te verleggen en te benadrukken dat een beperking je niet hoeft te beperken.  

Word onze Special Business Friend

De Special Social Club werkt samen met bedrijven die onze visie delen op een inclusieve maatschappij. Dit doen we samen met onze Business Friends. Hierdoor maken we samen écht impact op weg naar een Nederland zonder beperkingen

Geef een bedrijfsgift

Groot of klein, elk bedrag is welkom!

Maak je gift over op over op NL71 INGB 000 8782 383 t.n.v. De Special Social Club te Amsterdam, onder vermelding van ‘bedrijfsgift’ en de naam van je bedrijf. 

Dit is De Special Social Club

Special Business Friends

Voordelen voor jouw bedrijf.

Als Special Business Friend draag je bij aan een inclusievere samenleving en toon je maatschappelijke betrokkenheid. Door de Special Social Club structureel te steunen help je ons om het aanbod aan toegankelijke en inclusieve activiteiten te vergroten en beter zichtbaar te maken door heel Nederland.

We zijn trots op onze partners en een samenwerking met jouw bedrijf willen we maar al te graag uitdragen. Daarom tonen wij dit op onze website en bieden wij foto’s, banners en ander communicatiemateriaal aan. Bovendien nodigen we one partners graag uit voor speciale (business) events.

Onze pakketten

Je bent al Special Social Friend vanaf €2.500 per jaar. Bekijk hieronder onze verschillende pakketten. 

SOCIAL PAKKET - €2.500,- per jaar

 • Vermelding op De Special Social Club website
 • Communicatiemateriaal zoals logo, foto’s, banners
 • Uitnodiging voor speciale (business) events

SPECIAL SOCIAL PAKKET - €4.500,- per jaar

 • Vermelding op De Special Social Club website
 • Communicatiemateriaal zoals logo, foto’s, banners
 • Uitnodiging voor speciale (business) events
 • Een tafel op ons Benefietgala t.w.v. €2.000
 • Gastoptreden van ons DJ-team op jullie bedrijfsfeest

SPONSOR EEN PROJECT

Steun een specifiek project, feest of evenement. In overleg kan jouw bedrijf een geheel project steunen. Neem hiervoor contact met ons op zodat we samen een plan kunnen maken.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met algemeen manager Jil Robbers via onderstaand formulier, zij helpt je graag! 

Liever direct contact?

Mail naar jil@despecialsocialclub.nl

Of bel naar 06 3000 52 10 

Jil Robbers

Algemeen Manager

Deze bedrijven gingen je al voor