Zakelijk Doneren

Samen werken we aan een wereld zonder beperkingen! 

De Special Social Club streeft naar een inclusieve samenleving. Dit doen wij door de huidige drempels te verlagen voor mensen met een beperking, zodat zij ook volwaardig deel uitmaken van onze maatschappij. We werken graag samen met organisaties die onze visie op een inclusieve maatschappij delen. Word met jouw bedrijf onderdeel van een inclusief Nederland!

Met jouw donatie kan De Special Social Club doorgaan met de volgende projecten: 

  • Het aanbod aan sociale activiteiten vergroten door het organiseren van uitgaan feesten, culturele evenementen, festivals, online evenementen, sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen (zoals de Amsterdam Marathon). 
  • Het aanbod inzichtelijk maken via het online platform Special Social Connect. Op dit online platform wordt vraag en aanbod aan toegankelijke  activiteiten met elkaar verbonden en vinden mensen met een beperking een veilige, vertrouwde en ‘eigen’ sociale online omgeving.
  • De Special Social Sportclub uitbreiden, middels het organiseren van inclusieve sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen (zoals de Amsterdam Marathon). Hierbij willen we zoveel mogelijk mensen met een beperking stimuleren om te gaan sporten, om grenzen te verleggen en te benadrukken dat een beperking je niet hoeft te beperken.  

Geef een bedrijfsgift

Groot of klein, elk bedrag is welkom!

Maak je gift over op over op NL71 INGB 000 8782 383 t.n.v. De Special Social Club te Amsterdam, onder vermelding van ‘bedrijfsgift’ en de naam van je bedrijf. 

Word onze Special Business Friend

Vanaf €120 per maand ben je al onze Special Business Friend. Met jouw structurele steun help je ons om onze missie dichterbij te brengen naar een inclusievere samenleving. 

Dit is De Special Social Club

Word Special Business Friend

Wil je op een laagdrempelige manier bijdragen aan een inclusievere samenleving? Word dan Business Friend van De Special Social Club en streef samen naar een inclusief Nederland! Business Friend word je al vanaf €120 per maand. Door de Special Social Club structureel te steunen help je ons om het aanbod aan toegankelijke en inclusieve activiteiten te vergroten en beter zichtbaar te maken door heel Nederland. Zo draag je niet alleen bij aan een sociaal rijker leven voor mensen met een beperking, je toont ook je maatschappelijk betrokkenheid! 

Een samenwerking met jouw bedrijf willen we maar al te graag uitdragen. Daarom vermelden wij dit op onze website en bieden wij communicatiemateriaal aan. Daarnaast informeren we je ook graag over ons Impact Programma.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met algemeen manager Jil Robbers via onderstaand formulier, zij helpt je graag! 

Liever direct contact?

Mail naar jil@despecialsocialclub.nl

Of bel naar 06 3000 52 10 

Jil Robbers

Algemeen Manager

Deze bedrijven gingen je al voor