Special Social Highlights 2022

Bye 2022, hello 2023!

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Wij zijn klaar voor het nieuwe jaar,
Dus dans weer met ons mee, hey!

Kerst staat alweer om de hoek en het einde van het jaar nadert.. Wat was 2022 een geweldig en feestelijk jaar! Een jaar vol vette feesten, ons DJ-team dat nu ook actief is op reguliere festivals, de uitbreiding naar Rotterdam en onze eerste kunsttentoonstelling ‘Expositie JOY’. We nemen jullie graag mee in de highlights van 2022!

Special Social Community 

We hebben zo ontzettend genoten van jullie feestgangers! Iedereen onwijs bedankt voor jullie enthousiasme, positiviteit en dansmoves! 

💖💖💖 

 

Special Event: Het Verkiezingsdebat 

Het eerste evenement na corona en totaal iets anders dan wat wij normaal doen. Jaja; Het Special Social Club Verkiezingsdebat! Een debat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen over de toegankelijkheid en inclusieve toekomst van Amsterdam. Wat een ideeën, beloften, en nieuwe plannen zijn hier uitgekomen. En niet te vergeten de bewustwording over de problemen waar sommige dagelijks tegenaan lopen! 

 

De avondfeesten in Amsterdam, Utrecht & nu ook in.. Rotterdam!

Wat zijn we weer losgegaan! Van Halloween tot aan WK met een knallende afsluiting: Het Kerstgala! Prachtige jurken, pakken en andere outfits hebben jullie uit de kast getrokken. Ook organiseerde wij het eerste kick-off feest in Rotterdam bij WORM Rotterdam. Wat een succes!  

 

Social Sports: De Marathons

Afgelopen jaar renden wij mee met de Rotterdam, Utrecht en Amsterdam Marathon. Hiermee laten we zien dat iedereen mee kan doen met een regulier sportevenement. Tijdens de run krijg je een buddy om samen te gaan trainen. Lijkt het je ook leuk om te trainen voor een van deze marathons. Laat het ons weten via: info@despecialsocialclub.nl

 

Special Merchandise: So-Collection

Duurzaam, inclusief, uniseks en mega cool! Het afgelopen jaar hebben wij een duurzame merchandise lijn uitgebracht. Deze handgemaakte truien & T-shirts van Mooz-label zijn heerlijk zacht en helpen je de winter door! Stay stuned for more!

Heb jij nog geen SO-trui of T-shirt maar wil je deze wel? De truien & T-shirts zijn te koop op al onze SSC evenementen. 

Cultureel event: Expositie JOY 

JOY is krachtig. JOY is blij. JOY is eigen. JOY ervaar je door kunst te zien, te ruiken, te horen en te voelen. Sommigen vinden JOY terwijl ze zichzelf verliezen op de dansvloer en anderen tijdens het lezen van hun favoriete boek. Expositie JOY is een diversiteit aan euforische ervaringen. JOY neemt je mee in de wondere wereld van kunstenaars, dit zijn kunstenaars met een bijzonder verhaal.

Dit was onze eerste kunsttentoonstelling met prachtige kunstwerken van De Herenplaats, De Wijde Doelen en Manuel. Het was zo’n groot succes dat we volgend jaar de tweede Expositie JOY in Amsterdam gaan organiseren.   


 

De Special Social Club wenst jullie hele fijne feestdagen!

Hele fijne en feestelijke feestdagen en op naar een heel erg mooi 2023! Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien in het nieuwe jaar! Al benieuwd wat er allemaal op de planning staat?

Neem alvast een kijkje in de jaarplanner: 

 

AANMELDEN VIA SPECIAL SOCIAL CONNECT!

De altijd up-to-date event kalender vind je via: Special Social Connect. Je kunt je hier ook heel makkelijk aanmelden voor een event! Kom je er niet helemaal uit? Bekijk hier het instructiefilmpje. 

Liefs, Jil, Annabelle, DJ-Bobo, MC Perez en de rest van het team De Special Social Club