Gun jij de ander ook een dansje?

Wij organiseren uitgaansfeesten voor mensen met een beperking! 

Terwijl jij lekker aan het feesten bent, is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het uitgaansleven is voor mensen met een beperking niet altijd toegankelijk. De Special Social Club brengt hier verandering in en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een feestje. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht organiseren we toegankelijke uitgaansfeesten en sportevenementen. Help je mee? Check it out! 

Operationeel Management stage

Word onderdeel van een scale-up! Je bent verantwoordelijk voor de evenementen en houdt je bezig met marketing- en financiële zaken. Vind je het leuk om zowel operationeel als strategisch mee te denken? Dan is dit iets voor jou!

Word een InclusLieverd!

Drink een biertje en doneer een biertje (18+)! Al vanaf €4 per maand maak je de wereld van mensen met een beperking minder klein!

Het zou toch zó mooi zijn als iedereen plezier beleeft in het uitgaansleven!

Bedrag

“In het reguliere uitgaansleven voel ik mij bekeken. Hier heb ik de avond van mijn leven en ontmoet ik allemaal leuke mensen.”
Gino
Deelnemer

En wij zoeken enthousiaste feestgangers!

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste ‘feestgangers,’ oftewel vrijwilligers! Ben jij benieuwd? Kom een keertje langs en ervaar de Special Social Club’s sfeer! 

“Zijn jullie hun begeleiders? Nee, we zijn vrienden. Ontmoet bij de Special Social Club!”

Volgend evenement