Een Special Social Club feestje via Zoom

Onze fysieke evenementen kunnen nu helaas niet doorgaan, maar de Special Social Club is natuurlijk ook online met leuke quizzen, bingo’s en nog veel meer…

Er komen weer leuke, leerzame filmpjes op onze social media kanalen. Daarnaast zijn er binnenkort de Special Social Zoom Events. Via het online platform Zoom komen wij digitaal live samen met verschillende leuke activiteiten; knutselen, sporten, daten, voor ieder wat wils!

Meedoen met de Special Social Zoom Events kan via een speciale link. Deelname is geheel gratis en inschrijven of downloaden van het programma is niet nodig. De link zal gedeeld worden op onze Facebookpagina. Geen Facebook? Of wil je zeker zijn dat je dit niet mist? Meld je dan ook via info@despecialsocialclub.nl. Wij sturen dan de link via de mail naar je toe.

Een exclusief Special Social Zoom Event?

Een privé digitaal feestje is natuurlijk helemaal leuk! Dat kan nu ook! Wij zorgen dat alles geregeld wordt en dat jullie eigen club een gezellige tijd heeft. De invulling van het event kan door jullie zelf bepaald worden of geheel door de Special Social Club bedacht worden. Ook de exclusieve Zoom events zijn geheel gratis. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@despecialsocialclub.nl voor meer informatie.

Hopelijk zien wij jullie snel online!

 

ADE is één van de meest bezochte evenementen in Amsterdam, maar helaas kan niet iedereen hieraan meedoen; veel mensen met een beperking vinden dit evenement te druk en blijven liever thuis. “Door mijn spasme voel ik me op grote evenementen vaak bekeken en kan ik niet mezelf zijn, vaak wordt er gedacht dat ik dronken ben, hierdoor wordt ik zelfs weleens geweigerd.”

Om deze reden is De Special Social Club aanwezig tijdens de afsluiter van ADE; het ADE Hangover Festival. Ons concept wordt toegepast om de toegankelijkheid en inclusie binnen het festival te bevorderen door de volgende faciliteiten:

• Een aanliggende prikkelarme ruimte
• E
en aparte toegankelijke ingang
• Een happiness team
• Een vette (en inclusieve) programmering, bestaande uit talentvolle DJ’s die normaal niet zo snel een podium krijgen.

Het doel van de stage is om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Zo verlagen ze de drempels tot deelname aan festivals voor mensen met een beperking of iedereen die dit normaal ‘spannend’ vindt. 

Onze stage gaat niet alleen over fysieke toegankelijkheid; het gaat erom een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig, geaccepteerd en gezien voelt.