fbpx

2020 begint goed voor de Special Social Club!

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

Op 18 januari 2020 vond het allereerste benefietgala ooit plaats in de IJ-Kantine. Precies naast Sociëteit Sexyland, waar het ruim een jaar geleden allemaal begonnen is. Er kwamen 210 mensen samen die allemaal de Special Social Club een warm hart toe dragen. Het was een ontzettend leuke avond waar wij aan alle gasten hebben kunnen vertellen wat onze dromen zijn en wat de toekomst voor de stichting is. Ook waren er diverse optredens. Zo was daar entertainer Rico, die met zijn twee nummers iedereen van zijn/haar stoel kreeg, en was er een geweldige show van Wimpie & De Domino’s. De avond was een groot succes en er is een enorm, mooi bedrag opgehaald voor de stichting waarmee wij de droom van de stichting kunnen waarmaken.

Van veel feestgangers krijgen wij mee graag contact zouden willen houden met de mensen die ze op onze feesten hebben ontmoet. Wij zijn daarom op het idee gekomen een Special Social Club Community op te zetten. Deze community willen wij komende jaren gaan uitbreiden. Wij zijn nu begonnen met een groep op Facebook. Wij monitoren de berichten van de Community om ervoor te zorgen dat de community een leuke, laagdrempelige plek wordt waar mensen kunnen praten over wat hen interesseert en wat zij gemeenschappelijk hebben. Zo hopen wij ervoor te zorgen dat zij niet alleen één keer in de zes weken sociaal contact met elkaar hebben, maar op meer regelmatige basis en zo ook minder eenzaam zijn.

Zaterdag 25 januari was alweer de 8e editie in Amsterdam. Wij vierden het 1-jarig bestaan van de stichting en hadden voor iedereen feestattributen en een traktatie geregeld. Er werd zoals altijd ontzettend veel gedanst, gesprongen en karaoke gezongen! 

Ons eerstvolgende feestje is 21 februari 2020 in Utrecht met een speciaal “Valentijn” thema. In samenwerking met UniekDating herhalen wij het succesrecept van vorig jaar en komt er op deze liefdevolle avond ook weer een speeddate-hoek. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen wederom op veel vrolijke dansers en wellicht ook een aantal mooie, nieuwe koppels.

Een goed begin is het halve werk. Wij zijn erg benieuwd wat 2020 ons gaat brengen.