Voorlopig activiteiten stilgelegd in verband met het Coronavirus (COVID-19)

Wij vinden het belangrijk om een feest te geven waar iedereen veilig en ongestoord een leuke avond kan hebben. Gezondheid en veiligheid zijn daarin de belangrijkste punten. In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij dan ook besloten om alle activiteiten van de stichting te annuleren of in ieder geval te pauzeren. 

Mocht je vragen hebben hierover dan kun je ons bellen via 06-36415349 of een mailtje sturen via despecialsocialclub@gmail.com. 

Wij wensen iedereen sterkte in deze bizarre tijd. Wij hopen jullie binnenkort weer te zien op een van onze feestjes als vanouds. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten houden om te zien wanneer deze weer beter is. Wij gaan per evenement evalueren of deze door kan gaan of niet. 

UPDATE (24/03/2020): de Rijksoverheid heeft bepaald dat er tot 1 juni 2020 geen samenkomsten georganiseerd mogen worden. Tot die tijd zijn er dus geen evenementen, maar wij zijn druk bezig met de organisatie van online activiteiten. Houd deze website en onze social media goed in de gaten!