Social Run

Datum: zondag 6 oktober 2024
Tijd: 09:00 – 14:00
Aantal km: 5 of 10 km

Over De Special Social Club

In Nederland zijn er twee miljoen mensen met een beperking. In de huidige samenleving zijn de drempels rondom uitgaan en sport soms nog erg hoog voor mensen met een beperking. Zij hebben niet gemakkelijk toegang tot activiteiten die voor de meeste mensen als vanzelfsprekend worden beschouwd.

De Special Social Club verlaagt de drempels op het gebied van uitgaan, sport en cultuur, zodat iedereen kan deelnemen! We vergroten het aanbod aan toegankelijke evenementen voor mensen met een beperking om sociaal isolement te doorbreken. Hierbij organiseren we uitgaan- en culturele evenementen en integreren we ons concept in regulier uitgaansleven, om mensen te verbinden en plezier te vergroten.

Sponsorloop

Met De Special Social Sportclub organiseren we de Social Run tijdens de Amsterdam Marathon. Hierbij motiveren we mensen met een beperking om te gaan sporten, brengen we doelgroepen samen en laten we zien dat iedereen kan deelnemen! Daarnaast is De Social Run een sponsorloop, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen zodat De Special Social Club kan uitbreiden door heel Nederland.

Je draagt actief bij aan de landelijke groei van onze organisatie, met als doel duizenden mensen met een beperking uit een sociaal isolement te halen. Waar je gaat en staat, draag je kennis uit over onze doelgroep en hun behoeften. 

Je werkt nauw samen met de directeur, waarbij je regelmatig schakelt om de voortgang te bespreken en belangrijke beslissingen te nemen. Tevens rapporteer je aan de directeur over de dagelijkse gang van zaken en de behaalde resultaten, waardoor een effectieve communicatiestroom binnen de organisatie wordt gegarandeerd.

Ren je mee?

• Maak je klaar om te rennen met een groep collega’s, vrienden en deelnemers van De Special Social Club. 
• Haal je meer dan €200 op? Geweldig! Dit helpt ons enorm om evenementen te organiseren. 

Dit ontvang je van ons:

• Een customized SSC X Nike sportshirt 
• Een snack en drankje na afloop 
• Een persoonlijke donatielink om donaties te werven 
• Een verzamelpunt waar je je spullen veilig kunt bewaren 

Én natuurlijk een impactvolle en gezellige dag vol sport en verbinding!