Doneren aan De Special Social Club

De Special Social Club richt zich op het toegankelijk maken van alle sociale aspecten in de samenleving. De Special Social Club biedt een sociaal platform waarbij basisrechten zoals dansen, sociale interacties, daten, sporten, en werken voor mensen met een beperking ook basisrechten zijn. 

Met ons programma werken wij drempelverlagend, zodat iedereen kan deelnemen. Wij zijn er voor hen die in een sociaal isolement zitten, zich eenzaam voelen of sociaal niet kunnen meekomen in het dagelijks leven. Het programma bestaat uit sociale activiteiten zoals inhoudelijke evenementen, uitgaansfeesten, festivals, online evenementen, sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen. 

“ De Special Social Club gelooft in een wereld zonder beperkingen!

 Het is onze missie om de drempels in de huidige samenleving te verlagen, zodat een beperking je niet hoeft te beperken.

Zo bouwen wij aan een incusief Nederland. Doe je mee? "

Doneer via deze manieren

Doneer eenvoudig online

Doe een eenmalige donatie of word vaste donateur van De Special Social Club via onderstaand formulier.

Bedrag

Doneer grote giften

Grote giften 

Wij zijn continu aan het ontwikkelen en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst! Met een grote gift  maak je het mogelijk om onze projecten te realiseren!

Bekijk de fiscale voordelen en neem contact op met Jil Robbers voor meer informatie. 

Periodieke giften met Belastingvoordeel

Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan De Special Social Club minimaal voor vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Het voordeel is dat hier geen extra kosten aan verbonden zijn, voor jou niet en ook de Special Social Club betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Wij zijn enorm blij met een periodieke schenking, dit draagt bij aan de financiële zekerheid voor de toekomst. 

Bekijk de fiscale voordelen en neem contact op met Jil Robbers voor meer informatie. 

"Een mooie stichting die een belangrijke rol speelt in het leven van mijn dochter met LVB. Als structurele donateur help ik graag de stichting te groeien, zodat zij hun belangrijke missie kunnen waarmaken."
Roy
Structurele Donateur

Doneer aan deze projecten

De projecten van De Special Social Club 

Wat ons onderscheidt is dat wij evenementen voor mensen met een beperking níet van uit een zorg rol organiseren, maar bij de organisatie wel rekening houden met het speciale karakter van de doelgroep. Wij organiseren de activiteiten vanuit de behoefte van de doelgroep, zonder de veiligheid en verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. Daarnaast worden mensen met een beperking en mensen zonder een beperking samengebracht om een inclusieve sfeer te creëren. 

Met jouw donatie kan De Special Social Club doorgaan met de volgende projecten: 

  • Evenementen door heel Nederland organiseren. Uitgaan feesten, festivals, sportactiviteiten en educatieve evenementen waar iedereen zich betrokken, vrij voelt en zichzelf kan zijn! 

  • De Special Social Sportclub uitbreiden, middels het organiseren van sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen. Zoveel mensen met een beperking te stimuleren om te gaan sporten.
     
  • De doorontwikkeling van Special Social Connect te realiseren, zodat het platform hét sociaalste platform van Nederland wordt

Erkenning

De Special Social Club is een Erkend Goed Doel en voldoet aan de eisen van toezichthouder CBF. Daarnaast beschikt de stichting sinds april 2019 over een ANBI-verklaring, die garandeert dat de Belastingdienst Stichting De Special Social Club erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit biedt fiscale voordelen voor donateurs en voor de stichting.