Bouw mee aan een wereld zonder beperkingen

Zie jij ook vooral mogelijkheden en kansen? Wil je ook meewerken aan een wereld zonder beperkingen? Hieronder staan de actuele vacatures bij De Special Social Club.  

Actuele vacatures

Stages

Wil je stage lopen bij een goed doel? De Special Social Club is een jonge stichting met een ambitieus team, waar jij als stagiair veel verantwoordelijkheden krijgt. 

Doe jij een opleiding (minimaal HBO) in de richting events, marketing of finance? Dan zoeken wij jou! Lees onder het filmpje wat jouw werkzaamheden zullen zijn, wat wij jou bieden en wat wat van jou verwachten. 

Stagiair Evenementen

Heb jij een passie voor het organiseren van evenementen? Wil je hierbij graag een maatschappelijke bijdrage leveren?

Het organisatorische aspect van de online en fysieke evenementen ligt helemaal in jouw handen. Heb jij een leuk en creatief idee voor (sport) evenementen en activiteiten? Bij ons krijg je de vrijheid om jouw ideeën echt uit te voeren! 

Stagiair Marketing

Vind jij een uitdaging leuk en is marketing & communicatie jouw ding? Dan is deze stageplek dé plek voor jou.

Voor onze evenementen en activiteiten is het erg belangrijk om te kijken naar de behoeftes van onze specifieke doelgroepen, namelijk mensen met een beperking en de ouders en/of begeleiders. Je bedenkt interessante content voor onze communicatiekanalen en je denkt mee over de invulling van promotiecampagnes en marketingactiviteiten. De Special Social Club is een jonge stichting volop in ontwikkeling, waarbij je de vrijheid krijgt voor eigen inbreng.

Stagiair Financiën

Lijkt het jou leuk om eens in de financiële boeken te kijken van een jonge stichting? Grijp dan nu je kans! Bij Stichting De Special Social Club krijg je veel verantwoordelijkheid en krijg je de kans om veel te leren op gebied van financiële administratie. Als finance stagiair ben je onmisbaar in de stichting en is het aan jou hoeveel je leert. Met een proactieve houding kun je nieuwe financiële processen opzetten, de administratie verbeteren waar nodig en wordt er altijd geluisterd naar je ideeën.