Uitbreiding naar Rotterdam!

Het eerste avondfeest in Rotterdam!

Ons eerste avondfeest in Rotterdam is een feit. Afgelopen zaterdag 29 oktober hebben wij weer alle slingers uit de kast getrokken om WORM Rotterdam om te toveren tot Special Social Club’s uitgaanslocatie! Worm is een uitgaansgelegenheid in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Witte de Withstraat. De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is rolstoeltoegankelijk! Perfect! We hebben zelfs onze eigen ingang & taxi’s kunnen makkelijk iemand afzetten en ophalen.

Veel nieuwe gezichten en ontmoetingen. Wat hebben we gedanst hé! Feestgangers vanuit woongroepen, De Koekfabriek Rotterdam en de Herenplaats gingen helemaal los op de hitjes van DJ Bobo & Mc Perez. Er waren ook wat nieuwe vrijwilligers die zich hebben aangesloten bij De Special Social Club familie! Dank jullie wel voor de gezelligheid!

De avondfeesten zijn toegankelijk voor iedereen. De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is altijd een prikkelvrije ruimte aanwezig om even tot rust te komen. Los gaan op de dansvloer of genieten vanaf een bankje, het kan allemaal. Kom je alleen? We kunnen je koppelen aan een buddy. Die danst dan gezellig met je mee of als je hulp nodig hebt kan je naar hem/haar toe. Maar eigenlijk, zijn we allemaal buddy’s van elkaar.

Zien we jullie de volgende keer weer?

En oh ja…. Bekijk hier de aftermovie!