Special Social Feestpakket

Special Social Feestpakket

De Special Social Club gaat feestpakketten langs brengen bij woongroepen. Hiervoor zijn wij opzoek naar sponsors!

Een nieuwe lockdown, die we niet hadden gehoopt maar wel hadden verwacht. Voor velen een teleurstelling, al helemaal voor velen in woongroepen. 

De Special Social Club brengt daar verandering in! Middels onze sociale activiteiten en het online platform Special Social Connect laten wij mensen met een beperking op een veilige, laagdrempelige, gezellige en inclusieve manier kennis maken met alle aspecten van de maatschappij. Dat ze in aanraking komen met cultuur, werk, liefde, vrienden, sporten en uitgaan zoals dat voor zoveel mensen als “vanzelfsprekend” wordt beschouwd. 

Juist nu in deze tijd, waarin het ondernemen van sociale activiteiten voor de doelgroep een extra grote uitdaging is, is het belangrijk om er voor hen te zijn. Dit doen wij middels online evenementen! Maar met de strenge maatregelen en de extreme voorzichtigheid in wooninstellingen wilt De Special Social Club nog iets extra’s organiseren, namelijk Special Social Feestpakket! Een geweldig verrassingspakket voor de bewoners van woongroepen, om samen te ondernemen. 

Hiervoor zijn wij opzoek naar sponsoren! De Special Social Club wil samen met jullie dit lichtpuntje voor hen creëren. 

Wat zit er in het feestpakket?

  • Poster met QR-code naar onze DJ Bobo’s Spotifylijst 
  • Het gezelligste feestspel beerpong (of met cola natuurlijk!)
  • Brownie mix, om samen de lekkerste brownies te bakken
  • Pathé thuisbioscoop kaart 
  • Popcorn inclusief een flyer met de allerleukste kerstfilms
  • Een discolamp, om er ècht een feestje van te maken

Wat zijn de kosten?

Dit pakket kost bij elkaar €35. Er zijn drie opties om te sponsoren, namelijk: 

Optie 1: Sponsoring 10 pakketjes €350
Optie 2: Sponsoring 20 pakketjes €700
Optie 3: Sponsoring 50 pakketjes €1.750

Deze pakketjes zijn exclusief BTW en worden persoonlijk afgegeven in Amsterdam en Utrecht. Mocht je graag de pakketjes naar een specifieke regio willen sturen, dan doen wij dat graag! Hier rekenen wij verzendkosten voor. 

Wat is de impact?

Eén pakket komt bij één woongroep terecht waar gemiddeld 15 mensen met een beperking wonen. Wij streven ernaar om 3.000 mensen met beperking te bereiken! Help je mee om zoveel mogelijk lichtpuntjes bij de woongroepen te creëren?

Stuur ons een mail naar info@despecialsocialclub.nl met de vermelding welke optie je wilt sponsoren. 

ADE is één van de meest bezochte evenementen in Amsterdam, maar helaas kan niet iedereen hieraan meedoen; veel mensen met een beperking vinden dit evenement te druk en blijven liever thuis. “Door mijn spasme voel ik me op grote evenementen vaak bekeken en kan ik niet mezelf zijn, vaak wordt er gedacht dat ik dronken ben, hierdoor wordt ik zelfs weleens geweigerd.”

Om deze reden is De Special Social Club aanwezig tijdens de afsluiter van ADE; het ADE Hangover Festival. Ons concept wordt toegepast om de toegankelijkheid en inclusie binnen het festival te bevorderen door de volgende faciliteiten:

• Een aanliggende prikkelarme ruimte
• E
en aparte toegankelijke ingang
• Een happiness team
• Een vette (en inclusieve) programmering, bestaande uit talentvolle DJ’s die normaal niet zo snel een podium krijgen.

Het doel van de stage is om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Zo verlagen ze de drempels tot deelname aan festivals voor mensen met een beperking of iedereen die dit normaal ‘spannend’ vindt. 

Onze stage gaat niet alleen over fysieke toegankelijkheid; het gaat erom een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig, geaccepteerd en gezien voelt.