De Special Social Club bestaat 1 jaar!

November is onze jubileummaand. De Special Social Club: 1 jaar! Op 17 november 2018 gaf Stichting De Special Social Club haar eerste feest in Sociëteit Sexyland. Daarna was de stichting een feit en werd de oprichting van De Special Social Club door iedereen opgepakt en enthousiast ontvangen. Sindsdien is er veel gebeurd en kunnen we terugkijken op een mooi jaar waar de stichting veel ontwikkelingen heeft meegemaakt. Een goed moment om een paar highlights op een rijtje te zetten: 

  • Wij hebben al 7 geweldige edities van De Special Social Club mogen houden in Amsterdam. Vanaf augustus dit jaar hebben we ook een nieuwe thuisbasis: Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.
  • De Special Social Club is nu ook regelmatig buiten Amsterdam te vinden. Wij hebben een basis in de Woolloomooloo in Utrecht. Op 30 november aanstaande vindt daar de derde editie plaats.
  • Tijdens de Amsterdam Marathon deden 40 personen met en zonder beperking mee aan de Special Social Club 8KM Run en haalden samen een mooi geldbedrag op voor de stichting.
  • Wij waren te vinden op diverse festivals: Mini Milkshake, FrankLin Festival en Into The Woods Festival. 

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de fantastische steun van sponsoren en vrijwilligers die zich blijven inzetten. Wij kijken uit naar aankomend jaar!