Bestel nu! ‘De Koekfabriek X De Special Social Club’ koekjes

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

De Special Social Club X De Koekfabriek

Wil jij jouw collega’s verrassen? Wil je aan je vrienden of familie laten weten dat je aan ze denkt? Wil je iemand een hart onder de riem steken? 

Bestel dan de overheerlijke koekjes van De Koekfabriek! Speciaal in deze bijzondere tijd hebben De Special Social Club en De Koekfabriek een reeks brievenbuspakketjes samengesteld; heerlijke koekjes die met liefde zijn gemaakt door bijzondere koekenbakkers, namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij streven, net als De Special Social Club, naar een inclusieve samenleving. 

De opbrengst gaat naar de evenementen van De Special Social Club. Veel mensen met een beperking zitten in een sociaal isolement en door Covid-19 is dit alleen nog maar erger geworden. Middels onze (online) evenementen zijn wij er voor hen, zodat zij sociale contacten kunnen leggen en wij hen uit hun sociale isolement kunnen halen.

Koekfabriek Actie

Kosten van één pakketje

Het totale brievenbuspakketje kost €8,16 (exclusief BTW). De opbrengst gaat naar De Special Social Club evenementen. 

  • Zakje met 60 gram koekjes (10 koekjes), verkrijgbaar in de smaken chocolate chip, kaneel, havermout-gember en dondersteentje.  Wil je van alles wat? Kies dan voor het klassieke assortiment!
  • Brievenbuspakketje via PostNL, wij regelen de verzending!
  • Optioneel: je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen voor €0,75 (exclusief BTW). Dit schrijven wij op De Special Social Club ansichtkaart en voegen wij toe.

Bestellen?

Stuur een mail naar jil@despecialsocialclub.nl. Vermeld het aantal bestellingen, of je het klassiek assortiment wilt of één smaak en of je er een persoonlijke boodschap aan wilt toevoegen.