Eenmalige en periodieke giften

Vind jij ook dat iedereen recht heeft op sociale activiteiten? Jij kunt helpen! 

poppetje

Eenmalige giften

Jouw schenking 
Wij willen continu ontwikkelen en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Met een grote gift draag je bij aan de financiële zekerheid van de Special Social Club voor de toekomst en maak je het mogelijk om onze projecten te realiseren. 

Fiscaal voordeel 
De Special Social Club is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor je gift fiscaal aftrekbaar is. In tegenstelling tot een periodieke schenking, geldt voor een eenmalige gift wel een minimum en maximum bedrag. Dit hangt af van jouw jaarlijks drempelinkomen: 

 • Het drempelinkomen is het totaal van je inkomsten en aftrekposten in box 1/2/3, maar zonder je persoonsgebonden aftrek. 

 • Het minimumbedrag is 1% van het drempelinkomen en moet minimaal een bedrag zijn van €60. Wat je meer hebt gegeven, mag je aftrekken. 

 • Het maximumbedrag is tot 10% van uw drempelinkomen. 

Dit zijn de stappen die je moet volgen: 

 1. Wil je een specifiek project steunen? Klik hier om te lezen wat wij doen! 

     2. Je kunt de schenkingsovereenkomst downloaden, invullen en ondertekenen. Vervolgens mail je het PDF-bestand naar jil@despecialsocialclub.nl

Download Overeenkomst Eenmalig Gift Bedrijf

Download Overeenkomst Eenmalige Gift Particulier

Periodieke giften

"Een mooie stichting die een belangrijke rol speelt in het leven van mijn dochter met LVB. Als structurele donateur help ik graag de stichting te groeien, zodat zij hun belangrijke missie kunnen waarmaken."
Roy Robbers
Particuliere donateur

Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan De Special Social Club minimaal voor vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. In tegenstelling tot een eenmalige gift, geldt er voor een periodieke schenking geen minimum of maximum drempelbedrag. 

Het voordeel is dat hier geen extra kosten aan verbonden zijn, voor jou niet en ook de Special Social Club betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Daardoor kunnen wij jouw bijdrage helemaal inzetten voor onze projecten! Wij zijn enorm blij met een periodieke schenking, dit geeft De Special Social Club namelijk een stukje zekerheid voor de toekomst. 

Dit zijn de stappen die je moet volgen: 

 1. Wil je een specifiek project steunen? Klik hier om de projecten van De Special Social Club te lezen! 

     2.  Je kunt de schenkingsovereenkomst downloaden, invullen en ondertekenen. Vervolgens mail je het PDF-bestand naar jil@despecialsocialclub.nl

Download Periodieke Schenkingsovereenkomst

  Dit moet je weten: 

  • Het is een overeenkomst tussen jou en De Special Social Club. De gegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt. 
  • De Special Social Club is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor je gift fiscaal aftrekbaar is. 
  • De Special Social Club levert aan jou geen tegenprestatie voor de gift. 
  • De schenking is voor ieder gewenst bedrag en het is een jaarlijkse gift voor minimaal vijf jaar. Bij overlijden vóór de vervaldatum eindigt de overeenkomst.  
  • Zodra de schenkingsovereenkomst is ondertekend door de Special Social Club en geretourneerd, kun je de schenking bijdrage aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting vul je jouw sponsorbijdrage in bij de aftrekposten van de periodieke giften. Het RSIN-nummer is 859468975.