Kom In Actie!

Ga jij een berg beklimmen? Heeft je vereniging een leuk evenement? Ben jij mega creatief en wil je producten verkopen? Denk dan aan De Special Social Club! Steun de stichting door een eigen actie op te zetten. Wij denken met je mee en wij ondersteunen de actie graag op een leuke SSC manier! 

Inspiratie nodig? Hieronder een aantal grote acties waar wij heel trots op zijn!

Hoe werkt het?

Wil je graag een eigen actie opzetten, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we begeleiden je door het proces. Het is makkelijker dan je denkt!

Stap 1: Meld Je Actie Aan Op WhyDonate

Het eerste wat je moet doen, is je actie aanmelden op WhyDonate. Maak een account aan en vertel ons meer over je inzamelactie. We zullen je alle tools en ondersteuning bieden om van je actie een succes te maken.

Stap 2: Deel Je Actiepagina

Nu je actie is aangemeld, is het tijd om anderen te laten weten wat je van plan bent. Deel je actiepagina met vrienden, familie en op sociale media. Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter de kans dat je je streefbedrag haalt. Vertel je verhaal en leg uit waarom deze actie en het goede doel zo belangrijk voor je zijn.

Stap 3: Verzamel Donaties

Het mooiste moment is wanneer mensen beginnen te doneren aan jouw actie. Elke bijdrage telt, groot of klein, en brengt je dichter bij je doel. Bedank je donateurs en laat ze weten hoeveel hun steun betekent voor jouw en het goede doel dat wordt gesteund.

Amsterdam Marathon 2021

Maar liefst 35 vrijwilligers en 10 mensen met een beperking renden mee tijdens de Amsterdam Marathon. Een groot succes; we lieten zien dat iedereen kan deelnemen aan een groot sportevenement! Daarnaast is er bijna €8.000 opgehaald, een waanzinnige prestatie!

Ringvaart Regatta 2021

Vijf sportieve meiden hebben maar liefst 100 km geroeid tijdens dé roeimarathon van Nederland, namelijk de Ringvaart Regatta. Zij vinden toegankelijkheid op sociaal gebied erg belangrijk en wilden deze geweldige prestatie opdragen aan De Special Social Club. Zij hebben hiermee €4.000 opgehaald!

a Joy to read ansichtkaarten 2020

De twee zusjes Jil en Joy verkochten ansichtkaarten. Deze unieke kaarten waren ontworpen door Joy die onwijs mooi Zentangle kan tekenen. De opbrengst van de kaartenverkoop was €500 en dat ging naar De Special Social Club!

Amsterdam Marathon 2019

De eerste keer dat De Special Social Club deelnam aan de Amsterdam Marathon samen met onze vrijwilligers en deelnemers. Het was een onwijs leuke dag en samen met onze vrijwilligers was er €5.000 opgehaald!

Mont Blanc beklimmen

Hugo, één van de oprichters, heeft samen met drie vrienden de Mont Blanc beklommen. Met de SSC mutsen en de vlag op zak hebben ze de top bereikt; 4809 meter! En laat dit nou ook het bedrag zijn dat zij hebben opgehaald. Trots!