De Special Social Club

Een wereld zonder beperkingen! 

Iedereen heeft het recht op activiteiten waar je blij van wordt, energie van krijgt en waar je met elkaar kunt zijn. Feesten, daten, sporten en samenzijn met anderen zijn een groot belang voor velen, maar helaas nog zo ontastbaar voor veel mensen met een beperking. 

Daar brengt De Special Social Club verandering in! Dit doen wij door de drempels te verlagen op het gebied van uitgaan, sporten en samenzijn met anderen. Wij organiseren uitgaansfeesten, festivals, sportevenementen en kunst- en cultuurevenementen. Momenteel worden er meer dan 2.000 mensen bereikt en worden er inclusieve evenementen georganiseerd in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. 

Wij zoeken InclusLieverds..

De Special Social Club verlaagt drempels zodat mensen met een beperking ook kunnen uitgaan, sporten en samenzijn met anderen. Het klinkt zo simpel en dat is het ook. Door jouw bijdrage wordt hun wereld minder klein!

We gaan vanaf nu door heel Nederland de allerleukste inclusieve evenementen voor mensen met een beperking mogelijk maken. Word jij een InclusLieverd? Steun ons dan met een (kleine) maandelijkse bijdrage.

Bedrag

Activiteiten in 2022
“In het reguliere uitgaansleven voel ik mij bekeken. Hier heb ik de avond van mijn leven en ontmoet ik allemaal leuke mensen.”
Gino
Deelnemer

En wij zoeken enthousiaste feestgangers!

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste ‘feestgangers’ oftewel vrijwilligers! Ben jij benieuwd? Kom een keertje langs en ervaar de Special Social Club’s sfeer! 

“Als je denkt dat regulier uitgaan leuk is, dan moet je een keer langs komen bij onze feesten. Als vrijwilliger en aangewezen feest beest sta ik altijd op de dansvloer. Ik overzie iedereens gemoedstoestand en waar nodig maak ik even een praatje of gaan we even chillen in de ‘chill out zone’. Ik heb nog nooit op een avond zoveel nieuwe vrienden gemaakt als bij de SSC. Het is fantastisch om te zien hoe iedereens bijdrage zorgt voor een fijne en echt inclusieve sfeer. Een plek waar je oprecht jezelf kan zijn en iedereen je waardeert voor wie je bent. Naast het feit dat de evenementen oprecht leuk zijn geeft het veel voldoening om op deze manier de wereld voor mensen met een beperking minder klein te maken..”

In het nieuws

SO-Collection Merchandise

Ontdek onze eerste expositie!

Expositie JOY is een diversiteit aan euforische ervaringen. JOY neemt je mee in de wondere wereld van kunstenaars, dit zijn kunstenaars met een bijzonder verhaal. Je ziet hun pure persoonlijkheid door verschillende perspectieven. Je wordt meegenomen in de JOY van kleuren, geuren en materialen. Laat die blije, positieve emoties maar stromen. Iedereen is welkom. Door voelbare kunst, goede audio en kunst op verschillende hoogtes, is de expo voor iedereen toegankelijk. Kortom: een totaalbeleving waar je met verschillende zintuigen een bijzondere ervaring beleeft!

Exhibition JOY is een pop-up expositie in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, van 01/11/2022 tot 21/11/2022. Kom en beleef JOY!