De Special Social Run

De Special Social Run tijdens Amsterdam Marathon 2021

Tijdens de 45e editie van de Amsterdam Marathon deden maar liefst 38 vrijwilligers en mensen met een beperking mee met de Amsterdam Marathon. Hiermee lieten wij zien dat iedereen, inclusief onze doelgroep, kan deelnemen aan grote sportevenementen! Vrijwilligers en onze deelnemers werden gekoppeld om samen de finish te halen. Dit was een groot succes en wij kregen veel enthousiaste berichten, waaronder: 

“Mag ik je trouwens enorm bedanken voor vandaag! Heb door jou dat ik ook best trots op mezelf ben. Dat had ik nog niet eerder. Je hebt me enorm gemotiveerd, dat begon vanmorgen al voordat ik wegging thuis. Ik ben je echt dankbaar!”

Daarnaast was het een groot succes dat we met alle vrijwilligers een waanzinnig sponsorbedrag hebben opgehaald van maar liefst €8.000! Hier zijn wij onwijs trots op en wij zijn ontzettend dankbaar voor al het support! Met dit bedrag gaan wij komend jaar de sportactiviteiten financieren. 

De inclusieve sfeer, het doorzettingsvermogen en vooral het plezier dat iedereen uitstraalde liet weer zien hoe belangrijk ons werk is. De Special Social Club zorgt voor een wereld zonder beperkingen, waarin iedereen zich onderdeel voelt van de maatschappij.

Aftermovie Special Social Run 2021