Grote giften

Wij willen hét sociale platform zijn voor mensen met een beperking in Nederland en hen uit hun sociale isolement halen. Door middel van onze projecten, willen wij de huidige drempels die er zijn voor mensen met een beperking verlagen, zodat ook zij volwaardig deel kunnen uitmaken van onze maatschappij. Hierbij kunnen wij jouw steun goed gebruiken! 

Jouw schenking 
Wij willen continu ontwikkelen en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Met een grote gift draag je bij aan de financiële zekerheid van de Special Social Club voor de toekomst en maak je het mogelijk om onze projecten te realiseren. 

Wil je graag in een specifiek project investeren? Hier vind je ons Jaarverslag 2021 en Projectplan 2021 met alle projecten en doelstellingen uitgelicht. 

Fiscaal voordeel 
De Special Social Club is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor je gift fiscaal aftrekbaar is. In tegenstelling tot een periodieke schenking, geldt voor een eenmalige gift wel een minimum en maximum bedrag. Dit hangt af van jouw jaarlijks drempelinkomen: 

  • Het drempelinkomen is het totaal van je inkomsten en aftrekposten in box 1/2/3, maar zonder je persoonsgebonden aftrek. 

  • Het minimumbedrag is 1% van het drempelinkomen en moet minimaal een bedrag zijn van €60. Wat je meer hebt gegeven, mag je aftrekken. 

  • Het maximumbedrag is tot 10% van uw drempelinkomen. 

Dit zijn de stappen die je moet volgen: 

  1. Wil je een specifiek project steunen? Klik hier om te lezen wat wij doen! 

     2. Je kunt de schenkingsovereenkomst downloaden, invullen en ondertekenen. Vervolgens mail je het PDF-bestand naar jil@despecialsocialclub.nl

Download Overeenkomst Eenmalig Gift Bedrijf

Download Overeenkomst Eenmalige Gift Particulier