Ringvaart 2021 X De Special Social Club

Er wordt weer een fantastische prestatie geleverd om geld op te halen voor de Special Social Club! Op 2 juni 2021 gaan Kiki van Toor, Femke Lammes, Fleur Maat en Vita Filippini dé roeimarathons der roeimarathons overwinnen: de Ringvaart Regatta. De Ringvaart Regatta is een roeitocht van maar liefst 100 kilometer

De training voor de tocht is al begonnen. Aankomende maanden volgen wij de voorbereidingen en houden wij iedereen op de hoogte van de voortgang en natuurlijk zijn wij er ook op 2 juni bij. Blijf op de hoogte via onze social media kanalen (Facebook en Instagram). 

Het geld is hard nodig
De dames dragen onze stichting een heel warm hart toe en willen het liefst 15.000 euro ophalen met deze actie. Dat bedrag is hard nodig om het werk van de stichting voort te zetten. 

De pandemie zorgt ervoor dat iedereen door een zware periode gaat. Zo ook de Special Social Club. Wij hebben ons best gedaan om onze doelgroep, die door de maatregelen omtrent corona nog meer in een isolement is geraakt, online bij te staan en te voorzien van vermaak om de zorgen even te vergeten. Wij werken aan een toekomst zonder beperkingen, waarin iedereen onderdeel kan zijn van de maatschappij. Wij kunnen niet wachten om weer fysiek het leven te vieren op onze feesten, maar hebben ook zo veel grote plannen om mensen met een beperking verder te helpen hun leven te verbeteren. Om te zorgen dat wij onze doelgroep kunnen blijven steunen is dit geld hard nodig. 

Steun en help mee
Steun de meiden met hun geweldige prestatie en zorg dat de Special Social Club haar werk kan voortzetten en verbeteren. Help ons, klik op de knop hieronder om de actie te steunen met een donatie.

Voortgang van de fundraiser
15%