Doneren aan De Special Social Club

"Wij bouwen aan een inclusief Nederland, doe je mee?"

De Special Social Club richt zich op het toegankelijk maken van alle sociale aspecten in de samenleving. De Special Social Club biedt een sociaal platform waarbij basisrechten zoals dansen, sociale interacties, daten, sporten, en werken voor mensen met een beperking volledig toegankelijk zijn. 

Met ons programma werken wij drempelverlagend, zodat iedereen kan deelnemen. Wij zijn er voor hen die in een sociaal isolement zitten, zich eenzaam voelen of sociaal niet kunnen meekomen in het dagelijks leven. Het programma bestaat uit sociale activiteiten zoals inhoudelijke evenementen, uitgaansfeesten, festivals, online evenementen, sportactiviteiten en het deelnemen aan grote sportevenementen. 

Ons ultieme doel is om een inclusief Nederland te realiseren en het sociale aspect van mensen met een beperking te verrijken! Om dit te kunnen bereiken hebben we jouw steun hard nodig.

Doneer op de volgende manieren

Periodieke giften met belastingvoordeel

Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan De Special Social Club minimaal voor vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Het voordeel is dat hier geen extra kosten aan verbonden zijn, voor jou niet en ook de Special Social Club betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Wij zijn enorm blij met een periodieke schenking, dit draagt bij aan de financiële zekerheid voor de toekomst. 

Voor meer informatie neem contact op met Jil Robbers

Eenmalige giften met belastingvoordeel 

Wij zijn continu aan het ontwikkelen en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst! Met een eenmalige gift maak je het mogelijk om onze projecten te realiseren!

Voor meer informatie neem contact op met Jil Robbers

"Een mooie stichting die een belangrijke rol speelt in het leven van mijn dochter met LVB. Als structurele donateur help ik graag de stichting te groeien, zodat zij hun belangrijke missie kunnen waarmaken."
Roy
Structurele Donateur

Wat doen we met jouw donatie

De projecten van De Special Social Club 

Wat ons onderscheidt is dat wij evenementen voor mensen met een beperking níet van uit een zorg rol organiseren, maar bij de organisatie wel rekening houden met het speciale karakter van de doelgroep. Wij organiseren de activiteiten vanuit de behoefte van de doelgroep, zonder de veiligheid en verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. Daarnaast worden mensen met een beperking en mensen zonder een beperking samengebracht om een inclusieve sfeer te creëren. 

Met jouw donatie kan De Special Social Club doorgaan met de volgende projecten: 

  • Evenementen door heel Nederland blijven organiseren. Dit zijn uitgaan feesten, festivals, sportactiviteiten en educatieve evenementen waar iedereen betrokken is, zich vrij voelt en zichzelf kan zijn! Hierdoor veranderen we levens voorgoed en trekken we de doelgroep uit een social isolement. We merken dat er heel veel behoefte is aan onze activiteiten en we hebben de ambitie om binnen vijf jaar in alle grote steden van Nederlands gevestigd te zijn. 
  • De Special Social Sportclub blijven uitbreiden. Hierdoor kunnen we steeds meer mensen met een beperking stimuleren om te gaan sporten. 
  • De doorontwikkeling en realisering van Special Social Connect. Dit wordt het meet inclusieve en sociaalste platform van Nederland!

Erkenning

De Special Social Club is een Erkend Goed Doel en voldoet aan de eisen van toezichthouder CBF. Daarnaast beschikt de stichting sinds april 2019 over een ANBI-verklaring, die garandeert dat de Belastingdienst Stichting De Special Social Club erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit biedt fiscale voordelen voor donateurs en voor de stichting.