Doneren aan De Special Social Club

Plezier voor iedereen, help je mee?

Periodieke giften met belastingvoordeel

Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan De Special Social Club minimaal voor vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. Het voordeel is dat hier geen extra kosten aan verbonden zijn, voor jou niet en ook de Special Social Club betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Wij zijn enorm blij met een periodieke schenking, dit draagt bij aan de financiële zekerheid voor de toekomst. 

Eenmalige giften met belastingvoordeel 

In tegenstelling tot een periodieke schenking, geldt voor een eenmalige gift wel een minimum en maximum bedrag.
Dit hangt af van jouw jaarlijks drempelinkomen: 

  • Het drempelinkomen is het totaal van je inkomsten en aftrekposten in box 1/2/3, maar zonder je persoonsgebonden aftrek. 

  • Het minimumbedrag is 1% van het drempelinkomen en moet minimaal een bedrag zijn van €60. Wat je meer hebt gegeven, mag je aftrekken. 

  • Het maximumbedrag voor de belastingaftrek (niet de donatie) is tot 10% van uw drempelinkomen.

Neem contact op

Bedankt voor het overwegen van een genereuze gift aan de Special Social Club. Wil je meer weten over hoe jouw bijdrage een verschil maakt? Neem gerust contact op met Jil Robbers, zij zal de donatieovereenkomst opstellen. Samen bouwen we aan een inclusievere toekomst!

"Een mooie stichting die een belangrijke rol speelt in het leven van mijn dochter met een beperking. Als structurele donateur help ik graag de stichting te groeien, zodat zij hun belangrijke missie kunnen waarmaken."
Roy
Structurele Donateur