Schenken met Belastingvoordeel

Geloof jij, net als de Special Social Club, in een wereld zonder beperkingen? Met jouw steun kunnen wij blijven doorgaan met onze projecten, om de huidige drempels die er zijn voor mensen met een beperking te kunnen verlagen zodat ook zij volwaardig deel kunnen uitmaken van onze maatschappij. Met een periodieke schenking kun je jouw donatie aan De Special Social Club minimaal voor vijf jaar lang volledig aftrekbaar maken. In tegenstelling tot een eenmalige gift, geldt er voor een periodieke schenking geen minimum of maximum drempelbedrag. 

Het voordeel is dat hier geen extra kosten aan verbonden zijn, voor jou niet en ook de Special Social Club betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Daardoor kunnen wij jouw bijdrage helemaal inzetten voor onze projecten! Wij zijn enorm blij met een periodieke schenking, dit geeft De Special Social Club namelijk een stukje zekerheid voor de toekomst. Zo kunnen wij doorgaan met het realiseren van onze missie: wij willen hét sociale platform zijn voor mensen met een beperking in Nederland, middels onze projecten. Onze projecten leest u in het projectplan 2021

Dit zijn de stappen die je moet volgen: 

  1. Wil je een specifiek project steunen? Klik hier om te lezen wat wij doen! 

     

     2.  Je kunt de schenkingsovereenkomst downloaden, invullen en ondertekenen. Vervolgens mail je het PDF-bestand naar jil@despecialsocialclub.nl

 

Download Periodieke Schenkingsovereenkomst

Dit moet je weten: 

  • Het is een overeenkomst tussen jou en De Special Social Club. De gegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt. 
  • De Special Social Club is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor je gift fiscaal aftrekbaar is. 
  • De Special Social Club levert aan jou geen tegenprestatie voor de gift. 
  • De schenking is voor ieder gewenst bedrag en het is een jaarlijkse gift voor minimaal vijf jaar. Bij overlijden vóór de vervaldatum eindigt de overeenkomst.  
  • Zodra de schenkingsovereenkomst is ondertekend door de Special Social Club en geretourneerd, kun je de schenking bijdrage aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting vul je jouw sponsorbijdrage in bij de aftrekposten van de periodieke giften. Het RSIN-nummer is 859468975.