De Special Social Club Online!

Hugo legt het al goed uit in de video. Wij gaan binnenkort online met diverse content om samen deze tijd door te komen. Wij hebben wat leuke dingen voor jullie in petto!

Vragen naar aanleiding van een van onze filmpjes, het Coronavirus zelf of iets geheel anders kan aan ons gesteld worden via vragen@despecialsocialclub.nl. Iedereen is welkom om hier ook zijn eigen filmpjes of tips naar toe te sturen! 

Voor direct antwoord of even een praatje zijn wij via de chatfunctie op de website bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur.

Bezoek onze social media om onze online activiteiten niet te missen! Of bekijk de laatste video’s op onze videopagina

ADE is één van de meest bezochte evenementen in Amsterdam, maar helaas kan niet iedereen hieraan meedoen; veel mensen met een beperking vinden dit evenement te druk en blijven liever thuis. “Door mijn spasme voel ik me op grote evenementen vaak bekeken en kan ik niet mezelf zijn, vaak wordt er gedacht dat ik dronken ben, hierdoor wordt ik zelfs weleens geweigerd.”

Om deze reden is De Special Social Club aanwezig tijdens de afsluiter van ADE; het ADE Hangover Festival. Ons concept wordt toegepast om de toegankelijkheid en inclusie binnen het festival te bevorderen door de volgende faciliteiten:

• Een aanliggende prikkelarme ruimte
• E
en aparte toegankelijke ingang
• Een happiness team
• Een vette (en inclusieve) programmering, bestaande uit talentvolle DJ’s die normaal niet zo snel een podium krijgen.

Het doel van de stage is om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Zo verlagen ze de drempels tot deelname aan festivals voor mensen met een beperking of iedereen die dit normaal ‘spannend’ vindt. 

Onze stage gaat niet alleen over fysieke toegankelijkheid; het gaat erom een omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig, geaccepteerd en gezien voelt.