Maatregelen Corona (COVID-19)

Gezondheid en veiligheid staat voor ons natuurlijk op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen, zich comfortabel voelt en een leuke tijd heeft.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en volgen altijd de richtlijnen van het RIVM. Er wordt daarom ook altijd rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Daarnaast zijn er tijdens de activiteiten altijd voldoende mondkapjes en desinfecterende handgel aanwezig. Omdat veel fysieke evenementen op het moment niet mogelijk zijn, organiseren we veel online evenementen! Check onze agenda of specialsocialconnect.nl om op de hoogte te blijven en de komende events te zien! Ondertussen zijn wij druk bezig om een klein fysiek evenement mogelijk te maken begin volgend jaar.

Heb je vragen? Tijdens events kunnen bezoekers altijd bij ons aangeven waar zij zich prettig bij voelen. Vooral als zij assistentie nodig hebben gedurende de activiteit. Voor vragen over de online evenementen, mail info@despecialsocialclub.nl of stuur een berichtje naar een van onze social media kanalen die je hieronder in de footer kunt vinden.